האם תמיד להתייחס לבכי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם תמיד להתייחס לבכי
    דיאנה
    08/07/2007

רציתי לדעת האם כשפעוט בוכה כי הוא כתוצאה ממשהו שהוא לא רוצה לעשות או סתם פינוק, האם תמיד עלינו לגשת אליהם ולנסות לדבר איתם ולדבר את רגשותיהם או שגם אפשר לאפשר להם לבכות עד שירגעו לבד ויגשו אלינו לבד.
    כי לפעמים ניראה לי שאני מנסה לדובב את בני לפשר בכיו ולדבר ולנסות להשמיע את רגשותיו בקול הוא לא משתף פעולה ובוכה יותר אז אני לפעמים פשוט הטלכת לסלון או מתרחקת האם זה גם טוב או שתמיד צריך להמצא ליד הילד שהיא בוכה ולהיות לצידו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם תמיד להתייחס לבכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי

שרון באומל
    09/07/2007

שלום דלית.
    אני חושבת שזה מאוד נכון לתת לילד לבטא ולהוציא החוצה את המצוקה שלו. אני מציעה שתרגישי מתי הוא זקוק להתמודד לבד עם המצוקה הזו ומתי הוא זקוק לך לצידו. גם מבוגרים, כאשר הם בוכים, זקוקים לצורות שונות של תמיכה. כך גם ילדים.
    אני לא חושבת שצריך לדובב בכי בכל פעם. ילד אמור ללמוד שלבכות (וגם לכעוס, להתאכזב, לקנא וכו') הוא חלק מטווח רגשות לגיטימי ואינטגראלי מעולמו הפנימי. לא תמיד יש צורך בהרגעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו