משחקים אסורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחקים אסורים
    הלן
    23/10/2008

בני בן ה10 שיחק עם אחיניתו בת ה4.5 במשחקים מיניים, טיפלנו בעינין משני הצדדים באופן רגוע ובשיתוף פעולה . הסברנו לבנינו שאם יש לו צורך מסויים לשחק עם איבר מינו יש לו חדר פרטי ושישאיר את הדברים האלה לעצמו עם גופו שלו. השאלה שלי האם נהגנו כשורה והאם ילד בגיל שלו יודע מה חומרת המעשה (דרך אגב הילדה רואה בזה משחק ומאוד נהנתה ושאלה את האם האם אפשר שוב לשחק).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקים אסורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים מיניים

זהורית אסולין שמחון
    23/10/2008

משחקים מסוג זה בד"כ נהוגים כאשר הילדים בני אותו גיל, כאשר ישנו פער גילאים כזה בין המשחקים הדבר אינו נורמטיבי וטבעי. אני מציעה להמשיך ולבדוק מה קורה עם הילד מה סקרן אותו, מה הביא אותו לשחק עם הילדה וכן לנסות ולחשוב מדוע בחר בהתנהגות זו, האם היתה חד פעמית או מתמשכת. כן הייתי ממליצה לפנות לייעוץ כיוון שפער גילאים כזה לעיתים מדובר יותר מאשר סקרנות מינית וכדאי לשלול קשיים אחרים של הילד שלא יכל לספרם ובאו בהתנהגות כזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו