בני נגרר אחרי ילד שלילי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני נגרר אחרי ילד שלילי
    ענת
    23/10/2008

בני בן 4, ילד טוב, פיקח, כריזמטי עבר השנה לגן עיריה. בגן החדש הוא התחבר עם ילד מאוד שלילי (מרביץ לגננות, לא מקשיב להם, מדבר לא יפה וכו') שמתי לב לשינוי בהתנהגות של בני לרעה וכל פעם ששאלתי מי לימד אותו הוא נקב בשם הילד הזה, דיברתי עם הגננת והיא אישרה שהם משחקים ביחד ושבני למרות שהיא רואה שהוא ילד טוב בבסיסו, הוא נגרר אחרי הילד השלילי ועושה שטויות, עושה מה שהילד השלילי אומר לו לעשות. למרות שהמון פעמים דיברתי איתו שתמיד יהיה מי שהוא ולא יעשה מה שאומרים לו וכו' וכו' זה לא עוזר. איך עליי להגיב למצב חוץ מזה שאחה"צ הם לא יפגשו וגם דיברתי עם הגננת שתפריד ביניבם כמה שאפשר בגן? אני רוצה שיתרחק ממנו אבל לא רוצה שיחשוש לספר לי דברים או שיעשה לי דווקא אם אאסור זאת עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני נגרר אחרי ילד שלילי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד המתחבר עם ילד שלילי

מיכל שמש
    26/10/2008

ענת שלום, נראה שעשית כל מה שאפר לעשות. מעבר לכך שלא יפגשו אחה"צ, ולגיוס תשומת ליבה של הגננת לנושא, לא כדאי ללחוץ על הילד יותר. אני מציעה לך לסמוך על ילדך ועל החיונך הטוב שקיבל עד כה, ולצמצם את חששך מהשפעה שלילית עליו. גם אם יחקה התנהגויות מסוימות, הן לא יופנמו על ידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו