מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 5.5 לאחר גירושי הוריםאמא מודאגת24/10/2008
שלום, אני גרושה עם 2ילדים קטנים בן 5.5 ובת 2.5. התגרשתי לפני 7 חודשים אני לא יודעת אם לקשר את הגירושין להתנהגות הבן (למרות שהכי קל בעולם כן לקשור). הבן שלי נמצא בגן חובה וטוען שיש לו רק חברות בנות, ילדים בגן שלו אומרים עליו שהוא מציק לבנות נותן להן נשיקות והן לא רוצות. שוחחתי איתו על הנושא והוא לא מגיב. כמו כן בכל פעם שאנו רואים ילדים מהגן שלו והם קוראים לו הוא מכסה את העיינים והאוזניים ומתעלם מהם. משיחה עם הגננת אני מבינה שהוא ילד חכם ויש לשפר כישורים חברתיים אצלו. נק' נוספת בזמן האחרון לפעמים בבוקר "בורח" לו פיפי וזה קורה לעיתים רחוקות אבל גם בפעמים שהוא קם יבש הוא חושב שעשה בלילה ומיד רץ להחליף תחתונים. האם יש קשר בין ההתנהגויות? האם יש צורך להתייעץ בפסיכולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כישורים חברתיים
זהורית אסולין שמחון24/10/2008האם הילד חש דחוי חברתית, האם רוצה חברים בנים ואינו מצליח, או לחלופין שאינו מתעניין בקשר עימם עקב תחומי עניין שונים. האם החברות עם בנות היא רק על בסיס הצקות או שיש גם קשר של משחק והנאה משותפת. האם מזמין חברים אליו הביתה או הולך לחברים. כל אלו הן שאלות שיעזרו להבין קצת יותר את הקושי, כיד להבין האם יש צורך בטיפול. כשהגננת אומרת שיש צורך בשיפור הכישורים החברתיים. כיצד היא מציעה לעשות זאת.
לגבי הפספוסים המעבר מקיץ לחורף לעיתים קשה וייתכן שהפספוס נובע נתחושת קור במהלך הלילה. וגם כשהוא רץ להחליף ייתכן שחש את הטיפות הראשונות והצליח להתאפק אך עדיין חש רטיבות קלה שאינה נעימה לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכישורים חברתיים
אמא מודאגת24/10/2008לא נראה שהילד דחוי חברתית, להפך בכל פעם שאנו מסתובבים בשכונה ילדים קוראים לו ובאים לדבר איתו. לגבי הבנות נראה לי ואני גם יודעת משנה שעברה שאכן משחק יפה גם איתם, לפעמים הוא אפילו אומר שהוא מאוהב בילדה אחת !!! זה נורמלי לגיל 5.5 ??????? הייתה חברה אחת שבאה אלינו ואף הוא הלך אליה מס' פעמים בשנה שעברה השנה טרם הגיעו ילדים אלינו הבייתה אבל הוא כן הוזמן לילדה אחת. איך להתקדם הלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכישורים חבתריים המשך
זהורית אסולין שמחון24/10/2008אני מציעה לקבוע פגישה מסודרת עם הגננת ולהבין מנה מה ראתה שהביא אותה לחשוב שיש לילד קושי בכישורים חברתיים, באילו פעולות היא נוקטת בגן כדי לעזור לו בהתמודדויות שונות ואיך היא חושבת שאת יכולה לעזור לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!!!!!
אמא מודאגת24/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)