מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרצוף כועסגלית24/10/2008
הילד שלי בן 3 וחצי בשבוע האחרון התחיל לעשות פרצוף כועס בכל פעם שהוא מקבל תשובה שלא מתאימה לו והוא נשאר עם הפרצוף הזה שעות עד שהוא צריך משהו, הבוקר הוא ביקש שוקולד וקיבל תשובה שלילית ושוב התחיל עם הפרצוף הוא לא אכל ארוחת בוקר ולא שתה כלום והלך לגן בלי לומר שלום , בכל יום אני מדברת איתו על התופעה המוזרה הזו הוא ילד חכם מאוד והוא מבין שזה משהו לא בסדר והוא כל יום מתנצל ומבטיח לא לעשות את זה שוב אבל כמובן שבכל יום מחדש זה מתחיל, אני ממש מתוסכלת כי אני לא יודעת איך להתמודד להעניש להתעלם איך גורמים לזה להעלם אני אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעס לגיטימי
זהורית אסולין שמחון24/10/2008גלית מדוע אסור לבנך לבטא את מורך רוחו בפרצוף כועס מכך שלא קיבל את שרצה. האם גם אנו כמבוגרים ישר מקבלים לא בקלות לדוגמא אם הגעתי לבוס שלי לבקש העלאה והוא סרב הרי שיכולים לעבור ימים עד שישכך תסכולי מהתשובה. זכותך כאם לומר לא לחלק מבקשותיו לפי אמונתייך ודרכי חינוכך , זכותו של בנך לחוש תסכול מכך ולהביע זו בצורה שאינה הורסת ופוגעת באף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אז איך בעצם צריך להתנהג...
גלית24/10/2008האמת שאני לא יודעת איך לא חשבתי על זה, אז מה בעצם עליי לעשות לתת לו להשאר עם פנים כועסות ולהתעלם עד שזה יעבור לו אפילו אם זה לוקח שעות של התעלמות כשאנחנו פונים אליו. או פשוט להתעלם עד שזה יעבור לו ולא לדבר איתו על הנושא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשתתף ולכבד
זהורית אסולין שמחון24/10/2008אפשר להשתתף איתו בצער ובכאב כשרוצים משהו וזה לא אפשרי (ואנחנו יכולים לדעת על בשרנו שזה באמת כואב) כך את גם אמפטית לתחושתו, מכבדת אותו, על רצונותיות ודעותיו השונות, שמה לב אליו (שהרי הפרצוף הוא גם בשבילכם כדי להביע מחאה) . וכשיבחר לחזור לעניינים וכעסו יתרכך יוכל לעשות זאת יותר קלות. אין מה לכעוס עליו על כך שהוא כועס. להיפך לכבד אותו אך עדיין להשאר עם עקרונותייך כך יש מקום לתחושות ולדעות של שניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)