מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטרדה מיניתצדי24/10/2008
שלום אני אב לילדה בת 7.5 אתמול גליתי שבן דודה שלה שהוא בן 11 שיכנע אותה כאשר הם היו לבד להוריד את המכנסיים והתחתונים כדי שיוכל לגעת בה שם ובתמורה לכך הוא יתן לה לשחק במחשב.עליי לציין שזה קרה כמה פעמים.היא ניסתה לסרב אבל הוא הצליח בתחנונים לשכנע אותה. מייד קבענו פגישה עם פסיכולוגית(לבד בלי הילדה) והיא המליצה לנו לא להתעסק עם הנושא על מנת שלילדה לא ישארו צלקות. אני מאד מוטרד מהמסקנה שלה ולא בטוח אם היא צודקת.האם לתת לנושא להישכח או לנסות ליצור אצל הילדה איזהו מנגנון הגנה על מנת שלא יקרה הדבר בעתיד? האם זהו מקרה שמוגדר כהטרדה מינית? כדאי לגשת לעוד פסיכולוג לעוד חוות דעת ? אני אשמח לתגובה על כל השאלות תודה רבה מהאב המודאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפגיעה מינית
זהורית אסולין שמחון24/10/2008אני חייבת להודות שדעתי חלוקה חוות הדעת שקיבלת. העיסוק כבר התרחש , וייתכן שכעת בתך אינה מבינה לעומק את משמעות הדבר , אך כשתתבגר יכול להיות שתסתכל אחורה ותפרש את הדברים אחרת היא עלולה לחוש על כך אשמה, לחוש לא מוגנת. איני אומרת שהמצב מחייב שהיא תקבל טיפול. אך קרתה פה דרמה ולהגיד שזה לא דרמה זה פשוט לשקר, לזייף לכם ולה, היא צריכה לקבל את המסר שכל הכבוד ששיתפה, שאתם תעשו הכל להגן עליה ולעזור לה לחוש בטוחה, שתעזרו לה למצוחא בתוכה כוחות לא לתת לאחרים לגעת בה מבלי שתרצה גם אם הם מפעילים עליה לחץ. לכן בשלב ראשון אני מציעה שאתם תקבלו ליווי והדרכה כיצד לא לנסות ולמחוק את החוויה הזו מחיייה ומחייכם כאילו זה לא קרה כי לזה תהיה משמעות הרסנית יותר. לא ברור גם מה בדיוק קרה ועד כמה חמור הארוע וגם זה דורש בירור מעמיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)