טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי ילד בן 6.6 בכיתה א' .
לאחרונה כשאנחנו יוצאים מהבית הוא כל הזמן רוצה לתת לנו יד ונצמד אלינו, הוא כל הזמן רוצה מגע. הוא אומר שיש לו הרגשה כאילו אנחנו נעלמים.
התופעה קצת מדאיגה אותי האם זה שלב בהתפתחות? משהו שיעבור?
איך אני צריכה לנהוג במצב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ברור למה הוא מתכוון כשחש שאתם נעלמים, האם מביע חרדה שלאחר הפרידה בבית הספר לא תפגשו שוב, או לחלופין הוא חש שגופכם פיזית נעלם ועל כן עליו לחוש אתכם. לא כל כך ברור . האם זו תופעה חדשה סביב מעבר לבית ספר, האם היתה פרידה ממושכת לאחרונה או לחלופין פרידה טראומטית (שכחו אותו באיזה מקום, העדרות של אחד ההורים עקב מחלה, מוות של קרוב משפחה) חיזרי אלי עם הפרטים הללו כדי שאוכל להבין יותר ואז אולי אוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד