נשיקה בין ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשיקה בין ילדים
    דיקלה
    24/10/2008

בתי בת 6.5 - סיפרה לי היא יודעת מה זו נשיקה צרפתית כשאלתי אותה מה זה היא הסבירה בדיוק ששמים לשון על לשון פה לפה. מאוד התפלאתי מאיפה היא יודעת ואז היא ספקרה לי שילד שהיא משחקת איתו בקבעיות הסביר לה והם אף ניסו את זה וזה היה מגעיל. היא גם אמרה שהם הראו אחד לשני את אברי המין לבקשתו וגם נגעו. כל זה קרה בבית שלי, כשהיא הייתה איתו בחדרה ואני פשוט לא שמתי לב כי לא העלתי על דעתי שילדים בגיל זה עושים כך. אני מאוד מודאגת. היא ראתה בזה משחק, אבל האם זה נורמלי? אני כבר הסברתי לה שאסור לתת למי שגעת בגוף שלה ושהוא פרטי. אז למה היא לא עצרה אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקה בין ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים מיניים

זהורית אסולין שמחון
    25/10/2008

משחק בין ילדים קטנים וסקרנות מינית היא אכן דבר טבעי. אם הילדים בני אותו גיל ואף אחד אינו פועל מתוך לחץ או כפיה הרי שזהו משחק שמטרתו לחקור את השונות בין הילדים. ילדינו חשופים באמצעי התקשורת, בפרסומות, בקדימונים לחומרים רבים מסוג זה ואך טבעי שזה יהיה ברפרטואר תחומי העניין. גם ביתך סקרנית ולכן לא חוותה את בקשת החבר כמשהו פולשני. הדגישי בפניה שהנשיקה הצרפתית אכן הגעילה אותה כיוון שהמעשה הזה צריך להיות מלווה באהבה שיש בין מבוגרים ועל כן בנתיים אינה יכולה להנות מפעולות אלו כשתהיה אישה בוגרת ותמצא את אהוב ליבה תוכל להנות מכך. ובנתיים את מבקשת ממנה לשמור על פרטיותה ופרטיותם של אחרים, ואם משהו מסקרן אותה היא יכולה לבוא אליך ולשאול אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו