הבת שלי לא אוהבת אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבת שלי לא אוהבת אותי
    דנה
    25/10/2008

יש לי ילדה בת שנה וחצי ויש לי מעין הרגשה שהיא לא אוהבת אותי אלא רק את אבא שלה. אני עושה בשבילה הכל ותמיד נמצאת איתה, משחקת איתה ומנשקת ואוהבת ללא הפסקה.( חשוב לציין שאנחנו לא גרושים.. ) אני לא מבינה איזה סיבה יש לה לא לאהוב אותי ( או לאהוב אותי פחות ממה שהיא אוהבת את אבא שלה ) אני מרגישה פגועה ובגלל שהיא מרחיקה אותי בזמן האחרון החלטתי מאתמול להתרחק ממנה בעצמי, אני יודעת שזה נשמע רע אבל יש לי הרגשה שהיא אוהבת אותי פחות מאת האבא שלה בגלל שאני זאת שתמיד מכריחה לישון לאכול ולעשות דברים שפחות כיף והאבא שלה רק זוכה לעשות איתה את הדברים הכיפים. אני צריכה עזרה, אני משתגעת מהמחשבה שהבת שלי לא אוהבת אותי... מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי לא אוהבת אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדנה

ד''ר שירי שדה שרביט
    26/10/2008

דנה יקרה,
    מבלי להכירך כלל, ברור לי שבתך בת השנה וחצי זקוקה לך מאוד, קשורה אלייך, תלויה בך, מתבוננת בהתנהגותך ומושפעת מאוד ממנה. אלו הם מרכיבים בסיסיים בהתנהלות היומיומית של ילדה בת שנה וחצי.
    האם ניסית לשוחח עם בן זוגך ועם אנשים קרובים נוספים על רגשותייך אלו? והאם שוחחת עם בן זוגך גם על חלוקת התפקידים הלא-הוגנת ביניכם בגידול הילדה? חשוב שתתרשמי מפרספקטיבות של אנשים אחרים בנושא, שאינם מעורבים רגשית באותה המידה כמוך.
    אם תמשיכי לחוש שבתך חשה רגשות שליליים עזים כלפייך, ותחושה זו תביא אותך לכדי התרחקות מהילדה, כדאי לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג ילדים, אשר יתרשם ממך, מהילדה ומהקשר ביניכן ויסייע לכן לחזור לקשר תקין.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו