בדידות בבית ספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בדידות בבית ספר
    שרה
    25/10/2008

יש לי ילד בן8 שנים נחמד מאוד והוא גבר בכיתה ג בהתחלת השנה החליט מנהל בית הספר להחליף את הילדים בכיתות בתחשבות בילדים כלומר אחרי ששאלו כל ילד עם מי הוא רוצה להיות בכיתה ובאמת נשאר בכיתה של הבן שלי 4 ו2 מהם שהוא דרש והם קרובי משפחה ושכנים אבל הבעיה שהשנה הוא בודד מאוד כי חלק גדול מהילדים החדשים לא רוצים לשחק איתו והילדים שהיו גבר משחקים עם החדשים והוא נשאר לבד נסיתי לדבר איתו הוא שהוא גבר לא רוצה לשחק בהפסקות למרות שהוא אוהב מאוד לשחק בטח כמו בשכונה שלנו פניתי למחנך הכיתה אבל לא קבלתי עזרה כמו שצריך לכן החלטתי לפנות לכם ומבקשת מכם עזרה ודרכים להעלאת הביטחון העצמי והדימוי העצמי אצלו . ואיך לעשות חברים ולקרב אותו מהילדים האחרים. הערה הילד שלי מבחינה לימודית מאוד טוב ומהילדים הראשונים בכיתה. מחקה ליעוץ שלכם בדחיפות ורב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות בבית ספר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות בבית ספר

ד''ר שירי שדה שרביט
    26/10/2008

שרה שלום,
    במרבית המקרים, לאחר תקופת הסתגלות, ילדי הכיתה החדשה מתחילים להכיר זה את זה יותר ולהתקרב, ויוצרים חברויות חדשות.
    תוכלי לסייע לבנך ליצור קשרים חדשים באמצעות הזמנת חברים מהכיתה אליכם הביתה, קביעת פעילויות משפחתיות משותפות עם אמהות של ילדים אחרים מהכיתה או הליכה לחוגים יחד וכדומה. כדאי לשוחח עם המחנך על הצורך בפעילויות כיתתיות מחוץ לבית הספר, עד שילדי הכיתה יתגבשו. בינתיים עזרי לבנך למקד את תשומת ליבו בילדים שנשארו בכיתה, אותם הוא מכיר עוד קודם והתחבר עמם. וזאת במקום לחשוב רק על הילדים החדשים, או אלו שהיו עמו ועברו כיתה. דברי איתו על ההזדמנות להכיר ילדים חדשים והיתרונות בכך.
    סביר להניח שבקרוב בנך יסתגל אף הוא לשינויים וייצור קשרים חדשים.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו