אהבה יתר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה יתר?
    קלטי
    26/10/2008

שלום לחברי הפורום אני בת 37 אמא לשתי בנות בכיתה א ובגן בעלי טוען שאני מגזימה באהבה שאני מעניקה להן אציין שהן לא מפונקות ויודעות חינוך מהו אך יחד עם זאת אני מאוד מחבקת ומנשקת ואומרת להן שאני מאוד אוהבת אותן בכל הזדמנות שניתנת לי אני רוקדת איתן ומשתוללת בגבול הטעם הטוב אני אכן מפגינה אהבה רבה אולי יותר מאמהות אחרות האם יש דבר כזה אהבה מוגזמת (לא חיבוק דוב) והאם זה משפיע על אישיות הילד לעתיד לגבי חוזקו הנפשי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה יתר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבת יתר?

ד''ר שירי שדה שרביט
    26/10/2008

לקלטי שלום,
    שאלתך מתייחסת לשני נושאים:
    ראשית, לגבי הקשר שלך עם בנותייך: במידה ובנותייך מסוגלות לקבל גבולות והגבלות ויוצרות קשרים חברתיים טובים עם בני גילן, אז האהבה הרבה שאת מרעיפה עליהן היא נהדרת וחשובה לפיתוח בטחון עצמי, אמונה בכוחותיהן והתייחסות חיובית לעולם.
    שנית, עולה תהייה לגבי התיאום ההורי בינך לבין בן זוגך, ובאיזו מידה אתם מסוגלים לקבל את ההתייחסות ההורית השונה לילדות של כל אחד מכם, ולקבל שלכל אחד מכם מאפיינים שונים. חשוב שתמשיכו לשוחח על כך ללא ביקורת מוגזמת.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו