אבא עוזב את הבית ,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא עוזב את הבית ,
    אנונימי
    26/10/2008

היי, מעתיקה שוב הודעה שכתבתי לפני כמה ימים, משום מה ענו על כל ההודעות ודילגו עליה, והנושא מאוד חשוב לי ואף דחוף. בעלי עומד לעזוב את הבית לתקופה של כ - 10 חודשים. לטיפול שיקומי. יש לנו ילדה בת שנה ועשרה חודשים. מה אני אומרת לה ? היא מדברת, קוראת אבא, מחפשת אותו בחדרים. (ברגיל,כשהוא בבית או בעבודה). אני מניחה שהיא לא מבינה משמעותו של פרק זמן ארוך כל כך אבל בכל זאת תבין משהו. מה להגיד ? ? אבא בעבודה ? כמה זמן אפשר ? אבא נסע והוא יחזור ? אין לי מושג לגבי ביקורים . עדין לא יודעת אם אסע ואם אקח אותה. מה דעתכם בכלל בסוגיה הנוכחית ? השאיפה היא שהוא יסיים את הטיפול ויחזור הביתה; אז אולי אם כך אני צריכה כן לקחת אותה לביקורים ? שתזכור אותו, שתראה אותו ? מכל מקום, בחודשיים הראשונים בערך אין ביקורים ממילא, אז עדיין אני עומדת עם אותן שאלות. אשמח לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא עוזב את הבית ,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מאב

מיכל שמש
    26/10/2008

לאם שלום,
    הייתי מסבירה לילדה מה שאפשר להסביר, בגרסה הקרובה כל האפשר לאמת ("אבא נסע למקום שם יעזרו לו להבריא, וישוב אלינו כשירגיש טוב"). בזמן שלא ניתן לבקר ניתן לתת לה לשוחח עימו בטלפון, או להשמיע לה את קולו מוקלט. ניתן לעודד אותה לצירי ציורים עבוור, כפי גילה (ודאי שמצופה שרבוט), עוד לפנ הפרידה, "כדי שיהיה לו נעים שם". כאשר יהיה אפשר לבקר כמובן שזה מומלץ, אם הוא יהיה במצב סביר. מצופה יחס קר במידה מסויימת מצד הילדה, ואבא יהיה צריך "לחזר" אחריה (עלייך לחזק אותו כדי שלא יפגע מהתנהגותה הצפויה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו