מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גנבה - הצילואמא מודאגת26/10/2008
בני בן ה- 8.5 לומד בכיתה ג'. פרץ בבכי אתמול בלילה ואמר שיש לו סוד שהוא רוצה לספר. הוא לא יכול יותר זה מעיק עליו. -הוא גונב מילדים בכיתה יחד עם אחד התלמידים מהכיתה שלו. זה התחיל עוד מכיתה א' כאשר הילדים הביאו כלפים. ( אני לא אפשרתי לו לקנות מאחר וזה נראה לי בזבוז.) הו החל "למצוא". וזה המשיך עד היום עם אותו ילד וזה עבר גם לחפצים אחרים. בני הסביר לי שזה כל כך הפריעה לו שאחרי זה הוא היה מחזיר את החפצים או זורק אותם לפח. בין היתר השפיעו עליו הכתבות על אהוד אולמרט כשהוא שמע אותי אומרת פעם, שבסוף תמיד דברים מתגלים. בזמן שהוא סיפר לי הוא היה בפחד נוראי בכה ואמר שהוא כל הזמן חושב איך יכניסו אתו לבית הסוהר. והוא כל הזמן מתפלל לאלוהים שיעזור לו. כמו כן הוא הוסיף שכל החברים בכיתה למעט ילד אחד שלא מקלל. כולם מקללים קללות נוראיות וזה משפיע עליו בין היתר פעם תפסנו אתו גולש בערוץ פורנו. בשיחה הוא הזכיר זאת ואמר שאלו היו החברים שלו שהציעו לו להיכנס לאתר. והא לא יודע מה לעשות כי מה הוא ישאר רק עם חבר אחד? אני רק הקשבתי והרגעתי אתו ואמרתי לו שמחר נשוחח על זה. בבקשה אני כל כך רוצה לעזור לו ולאמר את אותם דברים כדי שזה לא יחזור על עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנבה
מיכל שמש26/10/2008ראשית, הרשי לי לנות את ההבטים החיוביים בסיפורו של בנך: הילד מודע למעשיו, חש נקיפת מצפון, מבין את משמעותם, ויש לו קשר מספיק טוב איתך כדי לספר לך. זהי נקודת פתיחה טובה.
מעבר לזאת, נראה שהילד מושפע מאוד מלחץ חברתי, וניתן להשפעה בקלות. על מנת לחזק אותו בתחום זה, וכן כדי למזער את מעגל הסבל ותחושות האשמה, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)