אלימות בבי"ס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אלימות בבי"ס
    רותי
    26/10/2008

בני בכיתב ג'. ונוטה להגיב להצקות של ילדים אחרים באלימות. ילדים מתגרים / מציקים כמו תמיד. בעיקרון הוא ילד חברתי ומקובל מאוד בחברה. יש קנאה בכיתה או מן תחרות על תשומת הלב שלו. מה שמפריע לי ואיני יודעת איך להתמודד עם זה, זה שהוא נוטה להגיב באלימות פיזית כלפי כמה ילדים שמתגרים בו. הוריהם מטלפנים אליי, ואני יושבת ומסבירה לו את התוצאה החמורה לאלימות, כמובן ששוחחתי על כך עם המורה, אחד ההורים אף אמר לי שפנה למנהלת והוא אינו מתכוון לשתוק על כך ולפנות למשטרה, לעיתונות למשרד החינוך וכו'. לי נמאס מהטלפונים האלה. איך אני אמורה להתמודד עם מצב שכזה? עם מי עליי לברר / לפתור נושא זה? מחכה לתשובה בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בבי"ס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות

מיכל שמש
    26/10/2008

רותי יקרה, ניתן להבחין באיכפתיות הרבה שלך וברצון הכן שילדך יתנהג באופן נאות. עם זאת, התגובה המיידית למעשיו צריכה להיות בבית הספר, ןכדאי לערב יועצת או פסיכולוגית ביה"ס לבנית תוכנית לחיזוק כל התנהגות חיובית. אם קיימת תחושה שהתנהגותו נובעת מצוקה כלשהי, ניתן לפנות לאותם גורמים לבדיקת הנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו