טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני, בן ה-19 נוהג לגנוב כסף ממני ומאחיו. בד"כ אינו מודה שהוא זה שגנב, וזאת למרות עימותים ואיום כי באם לא תוותר ברירה אאלץ לבקשו לעזוב את הבית. פנינו ליעוץ פסיכולוגי בשל כך אך מהר מאוד בני ביקש להפסיק להגיע לפגישות כי"אינו מתחבר עם הפסיכולוג". במקביל ביקש להתחיל טיפול במכון אלבאום, אך, לאחר טיפול של למעלה משנה אין שום שיפור. מאחר וממשיך לגנוב מכל בני המשפחה, בקשתי ממנו לאחרונה לעזוב את הבית ולשכור יחידת דיור, אך, בני החליט לעבור לגור אצל הסבתא וגם ממנה החל לגנוב.
מה לעשות???????
אודה על תשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד