ילד בן 2.5 שלא רוצה לישון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 2.5 שלא רוצה לישון
    צהלה
    27/10/2008

יש לי ילד בן 2.5 ותינוק בן 4 חודשים, עד הלידה הגדול היה נרדם לבד- היינו מקריאים לו סיפור והיה נשאר לבד במיטה. פחות או יותר מאז הלידה, בין יתר הדברים שהשתנו, גם בעניין הזה חל שינוי. הוא לא מוכן להירדם אם אנחנו לא יושבים לידו, לפעמים זה יכול לקחת שעה כי ההימצאות שלנו בחדר מפריעה לו להירדם. לאחרונה אני מנסה לצאת מהחדר אחרי הקראת הסיפור- למרות מחאותיו. הצרחות שלו יכולות להימשך שעה כשבין לבין אני נכנסת ומרגיעה. אבל ברגע שאני קמה מהמיטה מתחילות הצרחות שוב. האם אני יכולה לגרום לו לנזק בכך שאני עוזבת אותו בזמן שצורח ולא ניגשת אליו כל פעם כשבוכה?? אני חייבת להודות שבכי והקריאות שלו קורעות אותי. האם להתמיד בכך או לנסות דרך אחרת?? ואם כן,איזה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 2.5 שלא רוצה לישון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה

ד''ר דוד וילנסקי
    28/10/2008

נראה לי שכרגע כדאי להאר בחדר עד שנרדם. לא ברור באיזה צורה הנוכחות שלכם מעקב את הרדמותו - האם הוא מדבר אליכם? מבקש דברים? הייתי פשוט יושב בשקט עם הפנים החוצה בלי לדבר איתו . ונשאר עד שהוא נרדם. אם הוא יווחך לדעת שאתם באמת נשארים אני מאמין ש יתחיל להרדם יותר מהר. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו