בעיה של חוסר בטחון עצמי ....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה של חוסר בטחון עצמי ....
    אמאל'ה
    28/10/2008

בני בן 7.5 בכיתה ב'. תמיד נמצא בתחושה של "אני חסר ערך", " אני לא יודע טוב", "אני בטוח לא יצליח" וכדומה. בעבר היה בטיפול ריגשי ודיי עזר לו, אבל מתחילת השנה הבעיה שוב התחילה ואנו לא כ"כ יודעים איך לתת לו כלים להתמודד איתה זאת למרות עידוד רב שהוא מקבל מהמורה ומאיתנו. חברתית הוא מסתדר מצויין, יש לו המון חברים, הוא תלמיד טוב בלימודים אבל למרות כל זאת נמצא תמיד במצב של "אני לא טוב מספיק"... ניסינו למצוא חוג שעוזר לבטחון העצמי כמו ג'ודו אבל הוא בכה שם שלא תמיד נותנים לו להשתתף. היינו בהדרכת הורים בנושא, וכרגע אני מקיימת שיחות עם פסיכולוגית בית הספר... מה ניתן עוד להגיד לו בנושא בכדי לחזק אותו, והאם ניתן להגיד גם למורה איך להתייחס איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל-כך מזדהה איתך

איריס
    31/10/2008

בני בן 5 ואני בדיוק באותה הדילמה. על הרבה משימות קטנות הוא אומר על עצמו שהוא גרוע. שכולם מהירים ממנו, חחזקים ממנו. הוא משתתף בחוג ג'ודו וכדורסל וגם שם יש סצנות של בכי כשיש תרגילים שהוא חושב שקשים לו. אולי החוג רק מחמיר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה דחופה..................

אימוש'
    01/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה אישית

זהורית אסולין שמחון
    01/11/2008

אני מבינה את הצורך הדחוף לעזור לו, אך מכיוון שאת בשיחות אצל פסיכולוגית בית הספר בנושא , נראה לי שהיא תוכל לעזור הרבה יותר טוב ממני כיוון שהיא מכירה את בנך באופן אישי ומעמיק. לכן כל עצה שאני אתן תהיה כללית הרבה יותר ולא תשען על ההכרות עם בנך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו