הילד שלי עושה עלי הפגנות...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי עושה עלי הפגנות...
    ציפי
    28/10/2008

יש לי ילד בן שנה ו-10 חודשים. לאחרונה הוא מרבה לכעוס עלי על כל דבר קטן, לשמור את הכעס להרבה זמן ואפילו להרביץ... זה מתחיל בכך שאני לוקחת לו משהוא או שאני לא מביאה לו משהוא שהוא רוצה, או אפילו שוטפת לו את הראש כשאני מקלחת אותו ומאז הוא מתחיל עם פרצופים כועסים,נהיה קשוח, לא מתייחס למה שאני אומרת לו, מרביץ לי... בקיצור... עושה עלי הפגנה. הבעיה היא שחיבוקים ונשיקות לא עוזרים, וגם כשאני מנסה להסיח את דעתו, לתת לו משחקים, מדבקות ודברים מעניינים- אם זה מאוד מעניין אותו הוא ישחק, אבל אח"כ ימשיך לכעוס... מה עושים???????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד כועס

מיכל שמש
    31/10/2008

ציפי שלום,
    ברוכה הבאה ל- terrible two! באופן התפתחותי, לקארת גיל שנתיים הילדים נכנסים לתקופה בה הם מגלים את העצמי שלהם, והדרך שלהם לעשות זאת היא התנגדות לסביבה, אוהבת ככל שתהיה. במקביל, תתכן עליה בעצבנות גם כי הילד נבהל מעצמאותו, וחווה את הסיום של קונפליקט התקרבות- התרחקות מההורה. צריך להיו מאוד סבלניים, להציב גבולות ולנסות להכיל את הכעס שלו. והכי חשוב- לא לקחת אותו באופן אישי- זה לא נגדך, זה בעדו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו