טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי
יש לי ילד בן 5 המסתובב כל הזמן עם פרצוף כעוס ושפת גוף שפופה ומוכנה ללחימה, כל התלבטות , וויכוח או סתם התכלות עם ילדים אחרים , אחים , איתנו ההורים הוא פותר או מנסה לפתור בכעס, בכי צעקות אולטימטומים ומכות לחברים או אחים.
אני מבינה שזו הצטברות של כעסים בתוכו.
באיזה דרכים אני יכולה לנסות ללמדו לשלוט בכעס ולפרוק אותו בצורה בונה / נכונה.
עלי לציין שהוא ילד מאוד רגיש,מחבק חברותי עם זאת קשה לו לקבל ביקורת .
בנוסף הוא ילד אמצעי בין אחות גדולה (10) ואח קטן (5.5)ץ
תודה
אופירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אופירה שלום, כוחניות בגיל חמש היא בדרך כלל ביטוי להיות הילד בשלב האדיפאלי, בו חווה תחרות עם האב. מאוד חשוב לאפשר קשר קרוב לאב, כולל משחקים פיזיים "גבריים".כמו כן כדאי להגביל שעות חשיפה ל"משחקי מלחמה" בטלויזיה ובמחשב. אם את חשה שהקושי הוא מעבר לזה, מומלץ לפנות לייעוץ קצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד