ילד בין 5 כעסן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בין 5 כעסן
    אוראל
    28/10/2008

היי יש לי ילד בן 5 המסתובב כל הזמן עם פרצוף כעוס ושפת גוף שפופה ומוכנה ללחימה, כל התלבטות , וויכוח או סתם התכלות עם ילדים אחרים , אחים , איתנו ההורים הוא פותר או מנסה לפתור בכעס, בכי צעקות אולטימטומים ומכות לחברים או אחים. אני מבינה שזו הצטברות של כעסים בתוכו. באיזה דרכים אני יכולה לנסות ללמדו לשלוט בכעס ולפרוק אותו בצורה בונה / נכונה. עלי לציין שהוא ילד מאוד רגיש,מחבק חברותי עם זאת קשה לו לקבל ביקורת . בנוסף הוא ילד אמצעי בין אחות גדולה (10) ואח קטן (5.5)ץ תודה אופירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בין 5 כעסן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד כעסן

מיכל שמש
    31/10/2008

אופירה שלום,
    כוחניות בגיל חמש היא בדרך כלל ביטוי להיות הילד בשלב האדיפאלי, בו חווה תחרות עם האב. מאוד חשוב לאפשר קשר קרוב לאב, כולל משחקים פיזיים "גבריים".כמו כן כדאי להגביל שעות חשיפה ל"משחקי מלחמה" בטלויזיה ובמחשב. אם את חשה שהקושי הוא מעבר לזה, מומלץ לפנות לייעוץ קצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו