ביתי בת ה 6 כעסה ואיימה עם סכין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה 6 כעסה ואיימה עם סכין
    מודאגת
    28/10/2008

ביתי בת ה 6 היתה ביום הולדת. שאלנו אותה איך היה ביום הולדת והיא סיפרה. אחותה ביקשה שתדגיש משחק מסויים שהשתתפה בו וכשבאה לספר בנושא המשחק החליטה שאנחנו לא מתענינים בקשר למשחק וצעקה "אתם לא שואלים אותי בקשר למשחק, אתם לא אוהבים אותי, אני אהרוג אותכם." ניגשה למגירה והוציאה סכין (אומנם למריחה-לא מסוכנת אבל...). בעלי אמר לה שהיא התנהגה לא יפה והיא בעונש לא לשחק עם המחשב במשך חודש. (הורדתי את העונש לשבוע). אני מודאגת מעצם הרעיון להביא סכין וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איום עם סכין

מיכל שמש
    31/10/2008

לאם המודאגת שלום,
    לא ציינת איך התנהגותה של ביתך פרט לארוע זה. יתכן כי פה היתה תחושת כעס ותוקפנות שקשה היה להכילה. איך ההתמודות שלה עם כעסים בדרך כלל? כיצד היא מתמודדת עם תסכול? ניתן לשאול גם את הגננת/ מורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איום עם סכין

מודאגת
    01/11/2008

הילדה נחשבת לילדה מאד חכמה. מצליחה להערים על אחותה ובני גילה בקשר לצעצועים. לדוגמא עם נוצר ויכוח בינה לבין אחותה בקשה למשחק מסויים. היא תשכנע את אחותה בדיבורים שכדאי לה לוותר על המשחק. ואחותה משתכנעת וכך ילדים אחרים. בכיתה היא בין השולטות. מתחילת השנה עוזרת למורה לסמן v ליד שמות הילדים המגיעים ו X ללא מגיעים וכו'. לפני כשבוע הלבשתי לה בטעות חולצה שהיתה קטנה עליה והיא שאלה אותי בתקיפות "זו חולצה שמתאימה לי ?!" וכשלא עניתי מיד, הגיבה, "אני גברת ואני ליידי ותעני לי מהר" וכשאמרתי שאיני מוכנה שתדבר אלי כך והנה מצאתי חולצה מתאימה, שתקה. כשההתנהגות שלנו לא מוצאת חן בעיניה, אומרת "אתם לא נחמדים". אין לה בעיה לצעוק אם דברים לא מוצאים חן בעיניה. היא ילדה שמקבלת הרבה מבחינה חומרית ומבחינת אהבה מההורים והסבים והסבתות וכו'. תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו