יש לי שאלה דחופה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה דחופה.
    גבי
    29/10/2008

שלום , יש לי אח בן שנתיים. אני וכל שאר המשפחה נורא מוטרדים ופשוט לא מבינים מה קורה. אח שלי היה אוהב מים בצורה מדהימה.. כל רגע שהוא היה בסביבת מים החיוך שלו היה עולה ומתרחב. בזמן האחרון הוא מתחיל להתנהג נורא מוזר. ואני לא זוכר שקרה לו דבר שיכל להוות טראומה (כגון בליעת מים וכ'ו). דבר אחר שגם כן קרה זה שהוא ברגע אחד הספיק לגעת בחשמל והזרם בבית קפץ. והוא בכה נורא. ממש לפני כמה זמן במהלך היום (29.10).. הוא פתאום ברגע אחד התחיל לבכות בצורה נוראית וזאת לאחר שאמי ביקשה ממנו לבוא להתקלח. מפה מתחיל הפחד.. הוא פשוט התחיל להתחרפן .במלוא מובן המילה. הוא התחיל לרוץ לרעוד בצורה נוראית להיצמד לדלת ופשוט לא היה ניתן להשתלט עליו. כאילו הוא מסתכל עלינו ורואה בן אדם אחר . הוא נראה כאילו זה מישהו אחר ולא הוא. זה נורא מפחיד. הוא ילד שנורא מפנקים . הוא הכי קטן במשפחה ואין שום סיבה שיתנהג כך מבחינה זו. בבקשה .. אם ניתן לקבל מקום לייעוץ.. לעזרה. אנחנו נורא נורא מפחדים ומודאגים. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה דחופה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מוגזם

מיכל שמש
    31/10/2008

גבי שלום,
    משובב נפש לראות אחות שדואגת כל כך לאחיה הפעוט.
    בכל מקרה, אם הפחד נראה מוגזם, ומגביל את התפקוד של הילד, כדאי לטפל בזה, גם אם לא יודעים מהו הגורם. ניתן לקרב את הילד לאט לאט למים (קודם להראות מישהו רוחץ ידים, אח"כ להביט במים זורמים, אח"כ לגעת לשניה במים, וכך להמשיך). אם לא רואם שיפור ורגיעה, מומלץ לפנות לייעוץ פסיכולוג התפתחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח שדואג לאחיו

סתם
    01/11/2008

ואני לא זוכר שקרה לו דבר שיכל להוות טראומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו