מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי שאלה דחופה.גבי29/10/2008
שלום , יש לי אח בן שנתיים. אני וכל שאר המשפחה נורא מוטרדים ופשוט לא מבינים מה קורה. אח שלי היה אוהב מים בצורה מדהימה.. כל רגע שהוא היה בסביבת מים החיוך שלו היה עולה ומתרחב. בזמן האחרון הוא מתחיל להתנהג נורא מוזר. ואני לא זוכר שקרה לו דבר שיכל להוות טראומה (כגון בליעת מים וכ'ו). דבר אחר שגם כן קרה זה שהוא ברגע אחד הספיק לגעת בחשמל והזרם בבית קפץ. והוא בכה נורא. ממש לפני כמה זמן במהלך היום (29.10).. הוא פתאום ברגע אחד התחיל לבכות בצורה נוראית וזאת לאחר שאמי ביקשה ממנו לבוא להתקלח. מפה מתחיל הפחד.. הוא פשוט התחיל להתחרפן .במלוא מובן המילה. הוא התחיל לרוץ לרעוד בצורה נוראית להיצמד לדלת ופשוט לא היה ניתן להשתלט עליו. כאילו הוא מסתכל עלינו ורואה בן אדם אחר . הוא נראה כאילו זה מישהו אחר ולא הוא. זה נורא מפחיד. הוא ילד שנורא מפנקים . הוא הכי קטן במשפחה ואין שום סיבה שיתנהג כך מבחינה זו. בבקשה .. אם ניתן לקבל מקום לייעוץ.. לעזרה. אנחנו נורא נורא מפחדים ומודאגים. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מוגזם
מיכל שמש31/10/2008גבי שלום,
משובב נפש לראות אחות שדואגת כל כך לאחיה הפעוט.
בכל מקרה, אם הפחד נראה מוגזם, ומגביל את התפקוד של הילד, כדאי לטפל בזה, גם אם לא יודעים מהו הגורם. ניתן לקרב את הילד לאט לאט למים (קודם להראות מישהו רוחץ ידים, אח"כ להביט במים זורמים, אח"כ לגעת לשניה במים, וכך להמשיך). אם לא רואם שיפור ורגיעה, מומלץ לפנות לייעוץ פסיכולוג התפתחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שדואג לאחיו
סתם01/11/2008ואני לא זוכר שקרה לו דבר שיכל להוות טראומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)