קנאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה
    נארימאן
    31/10/2008

יש לי ילד בן ארבע שהיה גם הנכד היחיד במשפחה, לפני עשרה חודשים ילדתי אחות בשבילו, מאז הלידה הוא השתנה מאד, בהתחלה הוא היה מנסה לשחק איתה אבל הוא עושה זאת בכוח ומכה אותה , ואני כל הזמן מסבירה לו שצריך לשחק איתה בעדינות, ניסיתי כל מיני דרכים להרגיע את הקינאה שלו, הקדשתי לו יותר זמן ביום, אפילו עזבתי את העבודה שלי על מנת להישאר יותר זמן עם הילדים, כל עת שאני נמצאת איתו ואחותו ישנה או נמצאת בחדר אחר עם אבא, הוא מתנהג בצורה טובה ומשחק יפה, ברגע שאחותו נכנסת לתמונה הוא מיד מתחיל להתפרע, ולעשות פרצופים. למשוך אותה ברגליים, ולאחרונה הוא חזר להכות אותה , וזה מוציא אותי מדעתי, אני מרגישה שהוא כועס עליי שהבאתי לו אחות, שהוא כאילו רוצה לאכול אותה, שהוא מפנים משהו בתוכו ומתקשה להוציא אותו, . מן הראוי לציין שמתחילת השנה הוא עבר לגן חדש בבית ספר.(לפני זה היה בגן פרטי) בהתחלה הוא היה ביישן , עכשיו המורה בגן טוענת שהוא אינו מנסה להכיר חברים חדשים, שאינו משחק עם ילדים חדשים, כל הזמן רוצה לשחק עם אותו חבר שהיה גם חבר שלו בגן הישן. היא טוענת גם שתנועתו איטית ולא מאוזנת, שצריך לעשות לו תרגילי הליכה,מה אפשר לעשות כדי לעזור לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן ארבע

ד''ר שירי שדה שרביט
    02/11/2008

לנארימאן שלום,
    את מתארת קשיים של בנך במספר תחומים: הסתגלות לגן, התחום הפיסיולוגי והסתגלות לשינויים במשפחה. אני ממליצה על התייעצות עם פסיכולוג הגן, במידה ויש כזה, או פניה למרפאה להתפתחות הילד בעקבות התרשמות הגננת.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו