הרגשת רטיבות בפות ומשיכת תשומת לב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגשת רטיבות בפות ומשיכת תשומת לב
    יפעת
    31/10/2008

שלום רב ביתי בת החמש החלה להרגיש בשבוע וחצי האחרונות הרגשת רטיבות בפות וחוסר נוחות ועקב כך רצון לנגב כל הזמן. עקב כך היא מרגישה אי נוחות ללכת לגן, אי נוחות לכת לחברים או כל פעילות שאינה קרובה לבית. עליי לציין שעשינו את כל הבדיקות האפשריות ומבחינה רפואית הכל בסדר. היא לא מוכנה לשחרר אותי או את בעלי בבוקר שאנו מגיעים לגן אבל לאחר שאנחנו הולכים הכל בסדר אבל היא ממש מביעה פחד מההרגשת הרטיבות ומעצם העובדה שהתחתון שלה אולי יירטב. ניסיתי בהרבה דרכים אפשריות להסביר לה שהכל תקין ולנסות להבין מה גרם לשינוי הפתאומי אצלה, אך ללא הצלחה. לפי דברי הגננת בגן הכל בסדר יש לה חברים וגם הילדה אומרת שהיא מאושרת בגן. בבית לא חל שום שינוי ואני נמצאת איתה משעות הצהריים יש לה אחות תאומה לא זהה והן מסתדרות טוב מאד , הן באותו גן אבל יש להן חברים שונים. אשמלח לקבל הכוונה יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליפעת

ד''ר שירי שדה שרביט
    02/11/2008

יפעת שלום,
    אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג ילדים, על מנת להבין טוב יותר את תלונותיה של בתך ומקורן.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו