מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטןשלומית01/11/2008
שלום לכם, יש לי ילדה בת 4 ו-8 חודשים, היא ילדה מאוד פיקחית ובוגרת, אבל לאחרונה יש לה משהו מאוד מוזר כל היום היא מתלוננת על כאבי בטן בעיקר כשמגיע זמן האוכל היא טוענת שכואבת לה הבטן. הייתי איתה אצל רופא המשפחה הוא בדק אותה ושלח לבדיקות והכל תקין!!! הגננת שלה טוענת וגם אנשים מסביב שזה קשור לזה שאני בהריון האם יש בזה משהו??? אני כבר לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות דרך אגב לאחרונה היא נהיתה מאוד מפונקת ורגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
זהורית אסולין שמחון01/11/2008לא ציינת בשאלה באיזה חודש את בהריון, האם זה הריון ראשון מאז ביתך או שיש לה אחים נוספים.
מאד יכול להיות שזו תגובה להריון וכך גם הפינוק. דברי עימה על ההריון הרשי לה להביע לא רק את השמחה והציפיה הקיימת בהגעה של אח או אחות קטנה אלא גם את החששות שמלווים אותה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך...
anyone02/11/2008תודה על ההתייחסות המהירה, אני נמצאת בחודש שביעי, אני מדברת איתה על הכל היא לא מביעה כעס אלא רק התלהבות וכבר מחכה שהוא ייצא כי זה בן, היא הבכורה שלי ועד היום היא היתה לבד ועכשיו יהיה לה אח. תודה על התשובה המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן המשך
זהורית אסולין שמחון02/11/2008כיוון נוסף לחשיבה הוא סוגיית האוכל לעיתים ילדים מביעים שובע או חוסר רצון לאכול דרך תלונה על כאבי בטן. יש לבדוק גם האם טעמה משתנה ומעדיפה לאכול דברים אחרים ייתכן שזוהי דרכה להביע זאת. היא רואה את בטנך גדלה ואולי עסוקה במשמעות הפיזיולוגית של הדבר עבורך בנות רבות "מגדלות בטן" בתקופה שאימן בהריון כאות הזדהות, חיקוי ובנסיון להבין מהי התופעה הזו הקרויה הריון עד מצב שצורתה של האם משתנה לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)