כאבי בטן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    שלומית
    01/11/2008

שלום לכם, יש לי ילדה בת 4 ו-8 חודשים, היא ילדה מאוד פיקחית ובוגרת, אבל לאחרונה יש לה משהו מאוד מוזר כל היום היא מתלוננת על כאבי בטן בעיקר כשמגיע זמן האוכל היא טוענת שכואבת לה הבטן. הייתי איתה אצל רופא המשפחה הוא בדק אותה ושלח לבדיקות והכל תקין!!! הגננת שלה טוענת וגם אנשים מסביב שזה קשור לזה שאני בהריון האם יש בזה משהו??? אני כבר לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות דרך אגב לאחרונה היא נהיתה מאוד מפונקת ורגישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

זהורית אסולין שמחון
    01/11/2008

לא ציינת בשאלה באיזה חודש את בהריון, האם זה הריון ראשון מאז ביתך או שיש לה אחים נוספים.
    מאד יכול להיות שזו תגובה להריון וכך גם הפינוק. דברי עימה על ההריון הרשי לה להביע לא רק את השמחה והציפיה הקיימת בהגעה של אח או אחות קטנה אלא גם את החששות שמלווים אותה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך...

anyone
    02/11/2008

תודה על ההתייחסות המהירה, אני נמצאת בחודש שביעי, אני מדברת איתה על הכל היא לא מביעה כעס אלא רק התלהבות וכבר מחכה שהוא ייצא כי זה בן, היא הבכורה שלי ועד היום היא היתה לבד ועכשיו יהיה לה אח. תודה על התשובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן המשך

זהורית אסולין שמחון
    02/11/2008

כיוון נוסף לחשיבה הוא סוגיית האוכל לעיתים ילדים מביעים שובע או חוסר רצון לאכול דרך תלונה על כאבי בטן. יש לבדוק גם האם טעמה משתנה ומעדיפה לאכול דברים אחרים ייתכן שזוהי דרכה להביע זאת. היא רואה את בטנך גדלה ואולי עסוקה במשמעות הפיזיולוגית של הדבר עבורך בנות רבות "מגדלות בטן" בתקופה שאימן בהריון כאות הזדהות, חיקוי ובנסיון להבין מהי התופעה הזו הקרויה הריון עד מצב שצורתה של האם משתנה לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו