הרטבה בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרטבה בלילה
    פנינה
    01/11/2008

שלום רב, בתי בת שנתיים וחודש גמולה מחיתולים מזה כחודש וחצי. היוזמה לגמילה הגיעה ממנה והיא דרשה להוריד את החיתול ולעשות את צרכיה בשירותים. ויש לציין שהיא ממש עמדה בזה יפה, למעט כמה פספוסים בימים הראשונים, שגם היו מעטים. ללא ספק אלופה ובמיוחד שאני הייתי מאד מהוססת לגבי תחילת התהליך בשל גילה הצעיר. ולכן גם חשבתי שנכון שבזמני השינה (בצהריים ובלילה) תשאר עם חיתול. לאחר כשבועיים שראיתי שהיא מתעוררת מהשינה עם חיתול יבש חשבתי אולי בכל זאת להוריד את החיתול גם בשינה. ובאמת בשנת הצהריים אין פספוסים כי זו שינה קצרה, אך בלילה היא עושה פיפי בערך אחת ליומיים וגם אינה מתעוררת מזה (כנראה שאינה מרגישה שיוצא לה...), כך שאני רואה רק בבוקר שהיא רטובה. ומכיוון שהחורף בפתח ואינני רוצה שתישן בלילה רטובה חשבתי אולי זה באמת עוד קצת מוקדם, ולהחזיר את החיתול ללילה. שאלתי היא האם נכון עכשיו להחזיר את החיתול או שזה רק עלול לבלבל אותה? האם הזמן ייעשה את שלו ועוד מעט תצליח לשלוט בצרכיה גם בלילה ועדיף להשאיר אותה ללא חיתול גם בלילה? ואם תסרב לשים חיתול? חשוב לי לציין שאנחנו לא כועסים עליה שהיא עושה פיפי במיטה רק מציינים זרת ואומרים שפיפי עושים בשירותים. אשמח לקבל תגובה תודה פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבה בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבה בלילה

ד''ר שירי שדה שרביט
    02/11/2008

פנינה שלום,
    כל הכבוד לבתך על יוזמתה ועל ההסתגלות המהירה. אכן אלופה כפי שכתבת.
    הגמילה בשעות הלילה היא מעט שונה מזו שבשעות היום. בלילה, בשבועות הראשונים, חשוב לקחת מיוזמתכם את הילדה לשירותים, לפני שאתם הולכים לישון. לרוב הילדים חוזרים במהרה לישון לאחר שהם עושים את צרכיהם. בהדרגה, בתך תפתח את היכולת לישון לילה שלם ללא פיפי. כמו כן, חשוב לוודא שאינה שותה כמויות שתיה גדולות לפני השינה, להקפיד על שתיה בשעות אחהצ המוקדמות ולא להשאיר בקבוק או כוס מלאים ליד מיטתה.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו