גמילה מטיטולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים
    מלי
    02/11/2008

שלום . אני אמא לילד בן שנתיים וחצי ,התחלתי לפני חודש בערך(מערב יום כיפור)לגמול אותו מטיטול ,הבעיה שלי כרגע היא שעד היום הוא עדיין לא מבקש ללכת לסיר שיש לו פיפי או קקי ,רק שלוקחים אותו הוא עושה בסיר ורק פיפי,קקי זה תמיד בתחתונים. לפני מספר ימים הגגנת אמרה לי שהיא חושבת שהוא עדיין לא בשל ,אני מצד אחד בהחלט רואה שהוא לא מברש בכלל (אולי פעם או פעמיים) ומצד שני אני מפחדת שברג שאני אחזיר את הטיטול זה יצור אצלו קונפליקט בין ילד בוגר לתינוק. בנוסף אני מפחדת ליצור אצלו טראומה או מצוקה ריגשית בזה שאני מתעקשת לגמול אותו. בקיצור מאוד מבולבלת ומברשת עצה מה לעשות ? תודה מראש מלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים

ד''ר שירי שדה שרביט
    03/11/2008

מלי שלום,
    לכל דרך שתבחרי יש יתרונות וחסרונות. הבחירה תלויה בהיכרות שלך עם בנך וכדאי גם לתת מקום להתרשמות הגננת ממנו. בתחילת תהליך הגמילה, לא כל הילדים מבקשים ללכת לשירותים ויש לקחת אותם, ובנוסף קל יותר לגמול מעשיית פיפי בחיתול מאשר קקי.
    אם את מחליטה להפסיק כרגע את תהליך הגמילה, שוחחי עם הילד ואמרי לו שאתם מפסיקים עד שהוא יהיה מוכן יותר. ואז עזבי את הנושא למספר חודשים. התייחסות כזו לא אמורה לגרום לטראומה וסביר להניח שילדך לא יזכור כלל את הגמילה משתחלוף תקופה.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו