טיפול בילדה עם חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול בילדה עם חרדות
    רבקה
    03/11/2008

בתי בת 11 סובלת מזה כמה שנים מחרדות ובעבר טופלה ע"י פסיכולוגית מספר חודשים כאשר החרדות החלו להפריע למהלך חיים תקין . הטיפול אכן עזר והילדה חזרה למסלול חיים תקין אך תמיד זה שם בדרך מסוימת אם כי ניתן לשליטה חשוב לציין שהילדה מודעת בצורה בלתי רגילה למה שקורה לה ומבינה את ההשלכות וזה בעצם מה שהכי מפריע לה היא מבינה שהיא נשלטת בידי החרדות וקשה לה לחיות עם זה המצב לאחרונה החמיר והיא החלה בכל מיני פעולות כפייתיות שהיא לא זזה בלעדיהן כמו למשל תזכורות לדברים מסויימים שחלילה לא תשכח , תמיד היא מוודאת נוכחות של בן אדם מבוגר גם אם היא יודעת שכולם בבית סתם קוראת בשם כדי לשמוע שמישהו בבית. כל ערב יש עצבות נוראית ומעיקה , מה עושים? האם צריך שוב להתחיל טיפול? עד מתי? אשמח לקבל איזשהו רעיון, הרי אי אפשר להיות כל הזמן בטיפול אצל פסיכולוג הילדה רק בת 11! מאוד עצוב לראות אותה ולשמוע איך היא מנתחת בצורה כ"כ נבונה את המצב שהיא לא מצליחה לשלוט עליו. אשמח לקבל ייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בילדה עם חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחרדות

מיכל שמש
    04/11/2008

רבקה שלום. את כותבת "אי אשפר להיות כל הזמן בטיפול אצל פסיכולוג", כאשר קודם לכן כתבת שהילדה עברה רק טיפול של כמה חדשים. העובדה שהילדה נעזרה בטיפול מעידה עלכוחותיה, ועל כך שתוכל להיעזר שוב. יתכן שיש עליה בחרדות לקראת גיל ההתבגרות. כאשר יש קושי מסוים לעיתים נחוץ טיפול ארוך טווח, או טיפול בתחנות שונות במהלך החיים. כמו כן ניתן לפנות לייעוץ פסיכיאטר ילדים, לשקילת ליויו הטיפול בטיפול תרופתי, לקלה בסבל של הילדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי

רבקה
    05/11/2008

ראשית תודה על התגובה, האמת קצת מלחיץ אותי טיפול תרופתי אך אם אין ברירה...... איזה סוג של טיפול תרופתי יש הייתי רוצה קצת לקבל איפורמציה על כך לפני שאלך לפסיכאטריה הייתי רוצה לדעת איזה אופציות יש לי ( סוג כדורים ) אני מתחילה להכנס ךחרדות ממה שהעתיד צופן לילדה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי

מיכל שמש
    05/11/2008

כדאי להפנו את השאלה לד"ר וילנסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי - שאלה לד"ר וילנסקי

רבקה
    06/11/2008

שלום ד"ר וילנסקי איזה סוג של טיפול תרופתי אפשר לתת לילדה בת 11 שסובלת מחרדות מזה כמה שנים? בעבר הילדה טופלה ע"י פסיכולוגית ומצבה השתפר אך כרגע נראה כי מצבה לא טוב ושוב התנהלות היום יומית מתחילה להיות מופרעת. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו