התפרצויות זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התפרצויות זעם
    אור
    03/11/2008

בני הוא בן 4.5, יש לו התפרצויות זעם שמתבטאות בכך שהוא זורק חפצים (מה שיש לידו ועל מי שלידו בלי לראות) מכה (אפילו סתם ילד שעובר לידו בווכנה בשביל להצחיק) צועק ומקלל, לרוב זה קורה בגן אבל לעתים גם בבית. אני מנסה לדבר איתו ולהסביר לו איך להתמודד עם מצב של כעס או עצבים בכך שהוא יספור עד 10 ויירגע ואפילו מדגימה לו עד שהוא מבין אבל התנהגות זו חוזרת על עצמה שוב לאחר זמן קצר, אתמול הוא אמר לי שהוא לא יודע להתנהג ואני כבר לא יודעת מה נכון ואיך נכון לעזור לו חשוב לציין שהשנה הוא נכנס לגן ערייה מגן פרטי אבל גם בשנה שעברה היו לו התפרצויות (הרבה פחות לעומת השנה) אשמח לתשובה מהירה, אני מפחדת שאני לא מתנהגת נכון ויכולה לפגוע בו תודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפרצויות זעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאור

ד''ר דוד וילנסקי
    05/11/2008

נשמה שאת מתנהגת איתו מאד יפה אבל נראה לי שהיגיע הזמן שאיש מקצוע (פסיכילוג או רופה ילדים התפתחותי) יראה אותו כדי להבין טוב יותר באיפה בא הקושי. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו