התקפי זעם לא מוצדקות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם לא מוצדקות
    אמאל
    03/11/2008

בני בן 3 ו 4 חודשים יש לו התפרצויות זעם ועצבנות שהוא זורק חפצים ומכה מי שיהיה לצידו שוכב על הרצפה וצועק ובוכה בקול רם אין לו בעיה להתנהג כך יותר משעה או שעתיים ולא שוכח או סולח בקלות למשל אם נהיה במקום מסוים בקניון למשל ורוצים לסיים את המשחק וללכת הביתה אם נכנסים לחנות ולא קונים את הדבר שהוא רוצה אם הוא אוחז במשהוא מסוכן סכין למשל ואני לוקחת ממנו כאילו רוצה לעשות את כל מה שבא לו ואם אני מתערבת אוי ואבוי לי דבר זה מלחיץ אותי וגורם לי תסכול רב נדמה לי שאני עושה חשבון רב לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם לא מוצדקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאמאל

ד''ר דוד וילנסקי
    05/11/2008

אני חושב שהמפתח בכותרת שלך: התקפי זעם לא מוצדקות. כשאת מגדירה אותם כלא מוצדקות זה בטח מגביר את הכעס כלפיו והתסכול אצלך. תנסי לראות שזה התפקיד שלו לפתח עצמאות התפקיד שלך לחנך אותו. לכן זה "מוצדק" שחוא רוצה לשחק עוד כמו שזה מוצדק שאת מלמדת אותו שצריך גם להשלים עם המציאות. ברגע שאת תרגישי שלימה בתפקיד הזה אני מאמין שהוא ירגיש בנחישות שלך ולאט לאט יבדוק אותך פחות. חשוב מאד שהבכי שלו לא ישיג את המטרה שהוא מבקש. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו