שפה לא ראויה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שפה לא ראויה
    אירית
    04/11/2008

שלום, אנחנו גרים בארצות הברית יש לי ילדה בת 13 ,ילדה מנומסת ואדיבה ,אף פעם לא היו בעיות משמעת רציניות,הבעיות שהתמודדנו איתם בתקופה האחרונה היו : קצת ירידה בלימודים כי יש דברים יותר מעניינים לעשות ,חדר מבולגן ולפעמים טון דיבור קצת גבוה או חצוף. בעיות שמתאימות לגיל הרלוונטי. אתמול גילינו שהיו לה חילופי דברים לא נעימים עם אחת מחברותיה, מריבה על שטויות, שבאופן רגיל לא הייתי מתערבת, אבל הבנתי שהיה שימוש בשפה גסה. כשקראתי את חילופי הדברים, נדהמתי והזדעזעתי, 2 מילים חזרו על עצמם שוב ושוב, BITCH ו fucking, לצערי הרב המילים האלו נכתבו על ידי הבת היקרה שלי ולא על ידי החברה.ילדה ששום דבר בעבר לא הכין אותנו לסגנון הזה ובטח היא לא שומעת זאת בבית. כמובן שהיתה לנו שיחה רצינית והודענו לה שאנחנו נודיע לה ברגע שנחליט מה אנחנו מתכוונים לעשות. הבעיה הגדולה היא ששום עונש כמו לקיחת הפאלפון,איסור שימוש במחשב ופגישות חברתיות לא יגרמו לה להבין כמה נוראה היא הדרך שבה היא מתבטאת וכמה נזק היא תגרום במיוחד לעצמה אם תמשיך ככה. מה עושים? תודה אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפה לא ראויה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    04/11/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=125 id=link]הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו