מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- v,e; jrsvטל06/11/2008
בתי בת 7 ו3 ח' עברה אתמול התקף חרדה עם הסמנים של כאב בחזה, בכי, לא נתנה לי לזוז ממנה. לפני מס' ימים היא חלמה חלום שמשהו מאיים עלינו בעלי ניסה להרגיע אותה ואמר לה שבכלב שלנו ישומר עלינו אז היא אמרה שכל זה לא קרה בבית והכלב לא היה איתנו. ניסיתי לברר האם היה ארוע או שמשהוא נגע בה או איים עליה אך היא אומרת שלא. בגדול אני הייתי בעלת עסק בשנה האחרונה (סגרתי אותו כבר)ועברתי שני התקפי חרדה (היא לא היתה עדה להם אבל שמעה אותי אומרת כואב לי בחזה וכנראה עוד דברים נוספים) שם לדעתי היא ראתה ושמעה דברים שהיא מדווחת שהיא מרגישה כרגע, אתמול היא גם אמרה לי שהיא מפחדת שניסע לחו"ל (בעלי ואני מתכננים סוף שבוע בחו"ל). היא תמיד נכנסת ללחץ כשאנחנו רוצים לצאת לבלות רק השנה היא הסכימה לשון פעם ראשונה מחוץ לבית אצל סבא וסבתא.אין לי מושג מה לעשות ואיך להתקדם איתה בעין הזה ולעזור לה להתגבר על הפחד שהיא מביעה אני לא יודעת אם הבעיה היא פחד או הבעיה היא למשל שאנחנו משתפים אותה אולי יותר מדי, אנחנו מודעים שלא רבים ליד הילדים, אבל זה קורה אבל יש הרבה יותר רגעים של שמחה נשיקות וביטויי אהבה בינינו במשפחה. בינינו ההורים ובינינו לבנות שלנו הקטנה בת 4. איך אוכל לעזור לה הפחדים שלה מתחילים אחה"צ לקראת עבר בבי"ס היא מתפקדת כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה
זהורית אסולין שמחון07/11/2008קודם כל אני שמחה לשמוע שהדבר אינו פוגע בתפקודה בבית הספר והוא שמור לבית. איך את טיפלת בעצמך כשחווית התקפי חרדה הכלים שבהם עזרת לעצמך בהחלט יכולים להועיל גם לביתך. אם את עדיין חווה התקפים מהסוג הזה הרי שאת מאד מזדהה איתה ואז יהיה לך קשה לעזור לה למצוא פתרון הולם. במקרים מהסוג הזה טיפול קוגנטיבי התנהגותי יכול להקל על הסימפטומים של הפחד והחרדה ולתת לביתך תחושת שליטה גדולה יותר על הפחדים שחווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)