תינוקת בת שנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה
    ליאת
    06/11/2008

ברצוני לשאול שאלה, יש לי תינוקת בת שנה, מגיל הזחילה (7 חודשים), הילדה זוחלת מתחת לשולחנות ומתיישבת לה, כנ"ל גם לגבי כסאות, היא פשוט אוהבת לכנס מתחת לשולחן בכל בית שאליו אנחנו הולכים, להתיישב שם ולזחול שם. נראה שהיא מאוד נהנית מהעניין! לציין הילדה חייכנית, מלאת חיים, אוהבת אנשים, מקבלת את הטיפול המסור ביותר מההורים ומשאר המשפחה. אני לא רואה משהו חריג בעניין, פשוט הוצע לי ע"י הגננת לבדוק מה זה אומר. אשמח מאוד לקבל תשובה בנושא זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחק המחבואים

זהורית אסולין שמחון
    07/11/2008

מדוע הגננת חשה צורך לבדוק זאת , אין פה שום דבר חריג, אני חשה מהתאור הקצר שביתך חיונית וסקרנית לגבי התנועה שהיא עושה במרחב, וחלק מהרצון הזה להכנס מתחת למקומות הוא לשחק עם החלל בצורה שונה מה קורה בחלל פתוח, לעומת סגור. מרים רות כתבה את הספר הבית של יעל. מתוך הבנה עמוקה בתהליכים פנימיים של הילד וברצון של ילד במרחב אישי פרטי משלו. אז אולי היא חושבת שכך היא מסתתרת ומשחקת במחבואים, או שהיא נהנית מהמחשבה על קורת גג אישית משלה. אם יש תחושה כי היא בורחת ממשהו, והבעות פניה מעידות על תחושת פחד או התגוננות אזי הייתי מנסה להעמיק יותר בהתנהגות . אם לאו אז פשוט שתהנה ואתם תהנו ממנה ומגדילתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאת
    07/11/2008

תודה רבה לך על המענה המהיר, שיהיה לך שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאת
    07/11/2008

תודה רבה לך על המענה המהיר, שיהיה לך שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו