מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוקת בת שנהליאת06/11/2008
ברצוני לשאול שאלה, יש לי תינוקת בת שנה, מגיל הזחילה (7 חודשים), הילדה זוחלת מתחת לשולחנות ומתיישבת לה, כנ"ל גם לגבי כסאות, היא פשוט אוהבת לכנס מתחת לשולחן בכל בית שאליו אנחנו הולכים, להתיישב שם ולזחול שם. נראה שהיא מאוד נהנית מהעניין! לציין הילדה חייכנית, מלאת חיים, אוהבת אנשים, מקבלת את הטיפול המסור ביותר מההורים ומשאר המשפחה. אני לא רואה משהו חריג בעניין, פשוט הוצע לי ע"י הגננת לבדוק מה זה אומר. אשמח מאוד לקבל תשובה בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחק המחבואים
זהורית אסולין שמחון07/11/2008מדוע הגננת חשה צורך לבדוק זאת , אין פה שום דבר חריג, אני חשה מהתאור הקצר שביתך חיונית וסקרנית לגבי התנועה שהיא עושה במרחב, וחלק מהרצון הזה להכנס מתחת למקומות הוא לשחק עם החלל בצורה שונה מה קורה בחלל פתוח, לעומת סגור. מרים רות כתבה את הספר הבית של יעל. מתוך הבנה עמוקה בתהליכים פנימיים של הילד וברצון של ילד במרחב אישי פרטי משלו. אז אולי היא חושבת שכך היא מסתתרת ומשחקת במחבואים, או שהיא נהנית מהמחשבה על קורת גג אישית משלה. אם יש תחושה כי היא בורחת ממשהו, והבעות פניה מעידות על תחושת פחד או התגוננות אזי הייתי מנסה להעמיק יותר בהתנהגות . אם לאו אז פשוט שתהנה ואתם תהנו ממנה ומגדילתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת07/11/2008תודה רבה לך על המענה המהיר, שיהיה לך שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת07/11/2008תודה רבה לך על המענה המהיר, שיהיה לך שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)