מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 12 וחצי שלא מקבל מרותסו06/11/2008
שלום רב אני נשואה + 3 שהגדול בן 12.5 אני ממש מיואשת מההתנהגות שלו הוא חוצפן ,ועונה בצורה מגעילה עם תנועות ידיים . הוא לא מקבל מרות וגם שמענישים אותו (כגון להכנס לחדר) הוא לא מתייחס ואומר : "לא רוצה להכנס מה תעשו לי" ועוד תשובות כגון זה. ומוסיף "נראה אם אני יכנס" או "נראה אם אני לא יראה טלויזיה". הוא לא שולט בעצמו ולפעמים כשהוא מתעצבן או כשהוא לא מקבל מה שהוא רוצה הוא נכנס לטרנס של צרחות והסטריה ולפעמים מעיף דברים ומתנהג ממש כמו עבריין, וזה ממש מפחיד אותנו,ואת האחים הקטנים שלו. אני ממש מפחדת שעוד שנה הוא גם יתחיל להרביץ לנו. אני רוצה לציין שאנחנו לא מכים אותו אבל לפעמים הוא פשוט מוציא אותנו מדעתנו ומוציא אותנו משליטה ואז שאבא שלו כבר לא יכול לסבול את ההתנהגות שלו אז הוא יכול להחטיף לו סטירה אבל לא יותר מזה . אני רוצה לציין שהוא גדול מבחינה פיזית ודי חזק והוא גם לפעמים מסתכל עם העניים בצורה כזאת מפחידה שעוד רגע נראה לי שהוא באמת מסוגל להרביץ לי. אנחנו רוצים ללכת לייעוץ ולפגישות עם פסיכולוג אבל הוא צוחק לנו בפרצוף ולא מוכן לשמוע על זה בכלל. יש לציין שהוא מקבל כמעט כל מה שהוא רוצה כי אנחנו לא רוצים שהוא ירגיש שונה מהחברים שלו אבל הוא לא מכיר תודה וחושב שחייבים לו הכל. אני גם רוצה לציין שהוא לא ממש מסתדר בחברה ואין לו ממש חברים אני ממש מיואשת ומבקשת עזרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכת הורים אינטנסיבית
זהורית אסולין שמחון07/11/2008תאורך מאד עצוב ונשמע כי אבדתם את סמכותכם ההורית מולו. הדבר אינו טוב גם לכם כהורים אך גם לו כמתבגר, הוא זקוק מאד לדמות הורית משמעותית בטוחה בעצמה, שאינה חוששת מתוקפנותו. אני ממליצה בחום לכם ההורים לפנות לייעוץ . ישנה יחידה בבית חולים שניידר להורים וילדים סביב סוגיות אלו. בכל מקרה גם אם הילד אינו מעוניין בטיפול אם אתם תתמידו בהדרכה תוכלו לעשות שינוי משמעותי בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)