אמא מודאגת צריכה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת צריכה עזרה
    אמלה
    07/11/2008

שלום רב, בני בן 4.5 לאחרונה הוא פיתח התנהגות אלימה יש לציין כי זה רק בגן, הוא מרבציץ נושך לאחרונה הוא פגע בילד אחר עם מספרים לדבריו זה בגלל שמציקים לו וגם לפעמים הוא טוען שהוא לא יודע למה הוא מתנהג כך. לדברי הגננת: ילדים רוצים לשחק איתו אך הוא דוחה אותם ובתוגבה הוא מרביץ להם. לפי מה שיודע לי אין לו הרבה חברים בגן וגם לא מזמינים אותו יש רק ילד אחד שהוא מזמין אליו קבוע ולא רוצה להזמין ילדים אחרים. יש לציין שהוא עברנו עיר ויחד עם זאת הוא עבר לגן חדש שהוא גן עיריה לפני זה הוא היה בגן פרטי. היו קשיי הסתגלות בהתחלה ונראה כיאלו זה חלף. הוא נהייה גם קשה מאוד בבית הכל אצלו בדרך שלו ולי אין ברירה אלה ללכת איתו בכוח . אני לא יודעת מה לעשות אינו רוצה לפגוע בו אני רוצה לעזור לו. האם ניתן לסייע לילד חברתית? האם הוא צריך התערבות של בעל מקצוע? (אם כן איזה?) אנא עיזרו לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומנויות חברתית

זהורית אסולין שמחון
    07/11/2008

מאד ייתכן שהשינויים הרבים שחווה בנךל מעבר עיר, מעבר חדר ומעבר גן שמו אותו במקום רגיש ומאויים ועל כן הוא טועה בפירוש של הזמנת ילדים וחושב שהם מאיימים עליו באיזושהי דרך. האם זוהי תופעה חדשה, איך היה במסגרות הקודמות . האם יש אחים נוספים במשחפה ומה היחס אליהם. לעיתים ביטויים של אלימות הם כתוצאה מקושי רגשי , או לחלופין קושי במיומנויות חברתיות. קשה לומר מצבלי להכיר את בנך. אני מציעה לבקש מהגננת להזמין את פסיכולוגית הגן לתצפית כדי לנסות ולאתר את שורש הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו