מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא מודאגת צריכה עזרהאמלה07/11/2008
שלום רב, בני בן 4.5 לאחרונה הוא פיתח התנהגות אלימה יש לציין כי זה רק בגן, הוא מרבציץ נושך לאחרונה הוא פגע בילד אחר עם מספרים לדבריו זה בגלל שמציקים לו וגם לפעמים הוא טוען שהוא לא יודע למה הוא מתנהג כך. לדברי הגננת: ילדים רוצים לשחק איתו אך הוא דוחה אותם ובתוגבה הוא מרביץ להם. לפי מה שיודע לי אין לו הרבה חברים בגן וגם לא מזמינים אותו יש רק ילד אחד שהוא מזמין אליו קבוע ולא רוצה להזמין ילדים אחרים. יש לציין שהוא עברנו עיר ויחד עם זאת הוא עבר לגן חדש שהוא גן עיריה לפני זה הוא היה בגן פרטי. היו קשיי הסתגלות בהתחלה ונראה כיאלו זה חלף. הוא נהייה גם קשה מאוד בבית הכל אצלו בדרך שלו ולי אין ברירה אלה ללכת איתו בכוח . אני לא יודעת מה לעשות אינו רוצה לפגוע בו אני רוצה לעזור לו. האם ניתן לסייע לילד חברתית? האם הוא צריך התערבות של בעל מקצוע? (אם כן איזה?) אנא עיזרו לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומנויות חברתית
זהורית אסולין שמחון07/11/2008מאד ייתכן שהשינויים הרבים שחווה בנךל מעבר עיר, מעבר חדר ומעבר גן שמו אותו במקום רגיש ומאויים ועל כן הוא טועה בפירוש של הזמנת ילדים וחושב שהם מאיימים עליו באיזושהי דרך. האם זוהי תופעה חדשה, איך היה במסגרות הקודמות . האם יש אחים נוספים במשחפה ומה היחס אליהם. לעיתים ביטויים של אלימות הם כתוצאה מקושי רגשי , או לחלופין קושי במיומנויות חברתיות. קשה לומר מצבלי להכיר את בנך. אני מציעה לבקש מהגננת להזמין את פסיכולוגית הגן לתצפית כדי לנסות ולאתר את שורש הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)