מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני החל להכות את עצמויונית07/11/2008
שלום רב, בני בן שנה ושבעה חודשים. השנה הוא החל ללכת לגן, ההתאקלמות בגן היתה דיי קשה עבורו אך לאחר חודש וחצי בערך נראה היה שהוא התאקלם. הוא הפסיק לבכות בבקרים והיה משתף פעולה בגן. בזמן האחרון הוא שוב החל לבכות בבקרים , הוא לא משתף פעולה בגן ורוב היום בוכה.. בבית הוא החל להשליך דברים על הריצפה בכל פעם שהוא לא מקבל דבר שהוא רוצה או כשאני כועסת עליו. אני חייבת לציין שאיני צועקת או מכה אותו. לאחרונה הוא החל לתת לעצמו אגרופים בראש בכל פעם שכועסים עליו. התנהגותו זו מפחידה אותי מאוד אני חוששת שאולי הוא חווה אלימות בגן או תסכול נוראי שמתבטא בהכאה העצמית הזו. אשמח לקבל תגובה במהרה שכן אני מודאגת מאוד שעובר עליו משהו טראומתי. תודה מראש יונית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאה עצמית
זהורית אסולין שמחון07/11/2008אכן נשמע שתקופת ההסגלות לגן אינה קלה עבור בנך. ראשית באשר למכות בכל פעם שאת רואה אותו מכה את עצמו עיטפפי אותו חבקי אותו אל תרשי לו התנהגויות כאלה איצרי לו שאת שומרת עליו שלא ירביץ לעצמו . ילדים רבים מנגיבים בעוצמות של תחילת שנה כעת כיוון שהחופשות של החגים הקשו על כניסה לשגרת גן. יחד עם זאת העוצמות בהחלט גבוהות ועל כן אני מציעה לשתף את הגננת להתייעץ עימה ולקבל ממנה מידע על המתרחש בחייו בגן במהלך היום. אם התופעה אינה נפסקת פני לייעוץ מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)