דמויות רודפות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דמויות רודפות
    סוזי 67
    09/11/2008

אני אם חד הורית מגדלת ילדה מדהימה בת 12 .. מושקעת ולא מחסירה ממנה מאום. לפני כשנה איבדתי את אבי ז"ל שהוא הסבא שלה וחודש אחר המוות היא טענה שראתה דמות שחורה כדמות מלאך שעף בשמים ורודף אחריה... לא ממש יחסתי לכך חשיבות וניסיתי להניא אותה מכך שזה כלוםוזה יעבור והיא מדמיינת.8 חודשים עברו מאז המוות ואתמול שוב התלוננה ....כשהיתה עם אביה בנסיעה חשה פתאום שאותה דמות שחורה צופה בה דרך החלון ועושה לה פרצוף ואף נגעה בה ברגל והרגל פתאום נעשתה חמה מאד. היא באה הביתה סיפרה לי ובכתה מאד והיתה מבוהלת ונשבעה לי שאכן ראתה ואני לא מאמינה לה שוב... כי אמרתי לה שהיא מדמיינת ואין דברים כאלה בארץ שלנו ולא תחשוב על כך. היא סיפרה שאפילו ניסתה לעצום עיניים על מנת להתעלם וכשפתחה שוב ... שוב הופיעה הדמות. אני מאד מודאגת ורוצה לדעת כיצד להתייחס לסוגיה הזו... למי לפנות.. ואם אכן אני צריכה לדאוג... הילדה הזו היא כל מה שיש לי בעולם. ואני רוצה רק את הטוב בשבילה בבקשה עיזרו לי מהאמא המודאגת בהקדם. ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמויות רודפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמויות רודפות

ד''ר שירי שדה שרביט
    09/11/2008

שושנה שלום,
    לא ברור אם הדמות שבתך ראתה קשורה לזכרון המוות של אביך, לנטייה חרדתית במשפחה או לגורמים נוספים. אולם ניכר כי היא נמצאת במצוקה עזה.
    אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג המטפל בילדים גם בגישה קוגניטיבית-התנהגותית.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו