פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    אמא מודאגת
    09/11/2008

שלום, ביתי בת השנתיים נרתעת ונסגרת כאשר אנחנו נמצאים במקום חדש עם אנשים שהיא לא מכירה. היא מפסיקה לדבר ויושבת צמודה אליי בשקט. אפילו כשמגיעים אלינו אוחרים הביתה היא לא מוכנה לשבת איתנו בסלון והיא מבקשת שנלך לחדר. כל צעצוע חדש מפחיד אותה,אפילו קולות שאני או בעלי משמיעים במהלך משחק איתה מפחידים אותה - היא מביעה את הפחד ע"י אמירה "אני מפחדת" גם בגן היא לא מדברת עם הגננות אלא רק עם הילדים, למרות שיש לציין שהיא תמיד אומרת שהיה לה כיף בגן. מה עושים? איך אפשר לטפל בחרדות האלו? והאם זה נורמלי או שיש מקום לדאגה ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא מודאגת

ד''ר דוד וילנסקי
    09/11/2008

זה כן נשמע יוצא דופן. האם את או בעלך הייתם ביישנים כילדים? יש לפעמים נטייה גנטית לביישנות. בכל מקרה כדאי לקחת בחשבון את האופי שלה ולהכין אותה מראש למצבים חדשים ולתמוך בה שמגיעים למקום חדש עד שהיא משתחררת ועוזבת אותך מרצונה. במידע שאת לא רואה התקדמות הדרגתית בגן עד סוף השנה, הייתי מתיעץ עם פסיכולוג לגיל הרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו