ספרים בנושא פרידת הורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ספרים בנושא פרידת הורים
    yirat
    09/11/2008

שלום האם תוכלו להמליץ על ספרים בנשא התמודדות הילד עם פרידה/גירושין? אם יש ספרים המתמקדים בגיל צעיר יותר (4-5) אשמח לדעת. הבן שלי (בן 3 ו-10 חודשים) אומר לעיתים קרובות שהוא עצוב או כועס על הפרידה ("אני עצוב שאבא לא גר פה יותר", "יש לי כעסות על אבא" "אני מרגיש כעסות בבטן שלי" "יחלמתי שילדים מרביצים להורים" )- אני מצד אחד רוצה לתת לו לבטא את זה, מצד שני לא רוצה להתעסק ולחפור בזה כל הזמן, כי הזמן יעשה את שלו בכל מקרה (זה כרגע ממש טרי). מה את ממליצה? איך אפשר לעזור לו לשחרר את הכעס בדרך "אפקטיבית" ולא הרסנית? חשוב לי לציין שבמהלך היום הוא גם במצב רוח טוב, מתנהג יפה בגן וכו' - עניין ההתפרצויות זה בא והולך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרים בנושא פרידת הורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ל tair

ד''ר דוד וילנסקי
    09/11/2008

אני לא מכיר ספרים אבל נראה לי שהדבר החשוב זה לתת לגיטימציה לרגשות שלו: "אני מבינה שזה מאד קשה לך ומרגיז שאבא ואמא כבר לא גרים ביחד" ולתת דרך להתמודד עם הכעס: אם אתה מאד כועס אתה יכול להגיד לי, או אתה יכול להרביץ לבובה, או אתה יכול.... כמובן לנסות לשמור על הסדרי ראייה קבועים כדי שלא ירגיש שאיבד את אבא. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו