טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב,
זו פעם שניה שאני פונה אליכם בשאלה ווקיבלתי תשובה מאוד מעניינת ומספקת ולכן אני פונה גם עכשיו בשאלה נוספת ואשמח לקבל תשובה.
בלילות האחרונים יהל בני בן ה 9 חודשים מתעורר באמצע הלילה בשעה 2:00 לערך ולא נרדם חזרה. אני ובעלי שללנו כל אפשרות כמו: טיטול רטוב, רעב, רצון להיות איתנו במיטה. בעבר הוא היה מתעורר בלילה אך כשהעברנו אותו יתנו הוא מיד היה נרדם ועכשיו זה לא כך.
אני רוצה לדעת כיצד להתייחס לעיניין ואיך לקבל את זה, האם זו תופעה נורמלית לגיל? האם משהו מפריע לו בזמן השינה / בלילה?
תודה מראש הדס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה לי לדעת מה הסיבה להתעוררות אבל לכל אחד יש מחזוריות בשינה ןקצת מתעוררים כל כמה שעות. השאלה זה מה התינוק עושה כשהוא כמעט מתעורר - האם היא יכול להרגיע את עצמו ולהרדם בחזרה. בכל מקרה אני מציע לנסות להחזיר אותו בחזרה לישון עם המינימומום של התעסקות איתו. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד