עקשנות סרבנות בנושא הלבוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עקשנות סרבנות בנושא הלבוש
    יוכי
    10/11/2008

שלום הנכד שלי בן 3 וחצי בזמן האחרון כאשר בתי מלבישה לו את בגדיו הוא מסרב בעקשנות ללבוש את הבגד שערב לפני כן שניהם החליטו והכינו מה ילבש למחרת למרות שהיא מפעילה את שיטת הבחיר ( זה או זה) העקשנות היא קשה ות מלווה בבכי ורוצה בגד אחר וזה קורה כמעט כל בוקר וערב עם הלבשת הפיזמה כמו כן הוא מתעקש לאכול בצלחת עם צבע מסויים והסכום צריך להיות באותו צבע אחרת הוא בוכה ומתעקש זמן רב עד שיקבל זאת ( לפעמים 20 דקות)לעיתים הוא מוותר תופעה נוספת באם הבגד שלו מתלכלך הוא מתעקש ובוכה להחליף לו את הבגד אין צורך לומר שכל הסיטואציות האלו מעייפות ודורשות הרבה אנרגיה במיוחד בבוקר אשמח לקבל ממכם עצה כל שהיא תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמא לאמא

דפנה
    12/11/2008

השערה: אולי יש לו בעיה של ויסות חושי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקשנות סרבנות בנושא הלבוש

יוכי
    13/11/2008

תודה רבה לאמא על תגובתך הנושא " ויסות חושי" לא מוכר לי אבדוק זאת ואראה באם יש קשר כלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוכי

ד''ר דוד וילנסקי
    16/11/2008

במידע שנושא של ויסות חושית לא פותרת את הבעייה נראה לי כדאי להתיעץ עם פסיכולוג היות והעקשנות שתארת היא קצת מוגזמת לגיל שלו. ד"ר דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו