משבר לקראת לידת אח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • משבר לקראת לידת אח
    עינת
    10/11/2008

    שלום רב , יש לי 2 ילדים בני 8 ו-6 ואני בהריון ,לקראת לידה. בחודש האחרון חל שינוי רציני בבני הבכור. הוא בוכה כל בוקר לפני היציאה לבית הספר, הוא פוחד שלא אבוא לקחת אותו בזמן מבית הספר (דבר שלא קורה בפועל) הוא מזעיק אותי כל יום לבית ספר(יותר נכון מנסה אך הפסקתי להגיב להזעקות שווא) בטענה שכואב לו הגרון וכואבת הבטן (דברים שלא נכונים בוודאות) בבקרים אין לו תיאבון והוא כל הזמן נמצא בחרדות בין אם זה להתקלח לבד ובין אם זה ללכת ליום הולדת של חבר כשאנחנו לא נמצאים איתו...(דברים שלא היו). חשוב לציין שהוא תמיד היה קצת רגיש אבל אף פעם לא התנהג כמו בתקופה האחרונה. שוחחנו איתו רבות חשבנו שאולי קרה לו משהו בבית ספר אך הבנו שלא קרה כלום. אנחנו לא מבטלים את הפחדים שלו להיפך אנחנו אומרים לו שזה טיבעי ונורמלי אבל אין ברירה הוא חייב ללכת לבית הספר...מסבירים לו שאמא תמיד באה ותמשיך לקחת אותו בזמן, קבענו שאני יבוא לקחת אותו מהכיתה ולא מהשער... האמת שאני כבר מיואשת אני די חסרת אונים אני רוצה לעזור לו אבל מרגישה שאני לא מצליחה. לפי מה שנראה לי, השינוי הקיצוני חל בו בעקבות כך שהלידה מתקרבת. על כן יש לי מס' שאלות : 1. האם אני ובעלי פועלים נכון??? 2. האם יש לך המלצה לספר שיעזור לי להתמודד עם עם השינוי שהמשפחה עומדת לעבור?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר לקראת לידת אח

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • משבר

    מיכל שמש
    14/11/2008

    עינת שלום, מאחר ותגובותיו של בנך ממושכות ועקביות, לא הייתי תולה את כל השינוי בהולדת האח הקרבה, מה שגם שכבר יש אח אחד בבית. הייתי בודקת שוב מה קורה בבית הספר, וכיצד מתפקד שם, וכן בודקת האם יש שינוי משמעותי בשגרת הבית בשל ההריון.
    לגבי ספרים, אני מאוד אוהבת את הספר "האח הקטן של פספס" של לוסי קזינס.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו