נשיכות בגיל שלוש וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשיכות בגיל שלוש וחצי
    שירה
    11/11/2008

ביתי בת 3 וחצי. היא ילדה מאוד וורבלית ופיקחית. תמיד היתה ילדה פיזית, ז"א שההתמודדות שלה עם מצבים שלא נוחים לה התבטאה בהרבצות ולעיתים רחוקות נשיכות. כנראה שאנחנו עושים משהו לא בסדר כי אנחנו לא מצליחים למגר את התופעה. זה הרבה פחות חמור ממה שהיה פעם. סגיל צעיר יותר היתה מרביצה יותר וגם לפעמים ללא סיבה. היום היא עושה את זה הרבה פחות, כבר למדה עוד דרכים להתמודד עם סיטואציות שלא נוחות לה אבל עדיין זה קורה. אתמול הגננת בסוף היום הוגיעה לי שהיא נשכה ילדה מהגן נשיכה די רצינית. הגננת דיברה איתה וגם עם כל ילדי הגן על נשיכות ושזה אסור וכו וגם אני דיברתי איתה בבית וגם לפני דיברנו הרבה על זה והיא גם אומרת שהגננת אמרה שמדברים עם הפה ולא עם הידיים...(אולי מזה היא מבינה שמותר לנשוך ולא להרביץ?!?) בקיצור אני מבולבלת ולא יודעת איך להתמודד עם התופעה הזו. בבית אנחנו מעולם לא הרבצנו לה ותמיד כל בעיה נפתרת בדיבורים (לפעמים הטונים קצת עולים..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכות בגיל שלוש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכות

מיכל שמש
    14/11/2008

שירה שלום, נשמע שאתם עושים כל מה שצריך. הייתי נזהרת מ"לנאום" לילדה יותר מדי, ופשוט מרחיקה אותה כל פעם שנושכת, ובמקביל מחזקת על פתרון בעיות בדרכים אחרות. כדאי גם לשים לב באם יתכן שלילדה יש בעיה תחושתית, שגורמת לה לצורך במגע עמוק, כמו נשיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו