ילדה בת 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 7
    חלי
    12/11/2008

יש לי ילדה מקסימה בת 7 בכיתה ב' ועוד ילדה בת 3 חודשים. לאחרונה אני מרגישה שהגדולה מדברת אליי ממש לא יפה בחוצפה כזו וכשאני מעירה לה על זה היא מבקשת סליחה וחוזרת לדבר יפה עד הפעם הבאה.... בנוסף אתמול היינו באירוע והשארנו אותה עם גיסתי בבית והבוקר כשהערתי אותה ציפיתי שהי תשאל איך היה ומתי חזרנו וכל מיני שאלות והיא לא שאלה כלום וזה לא שהיא עשתה בעיות שהלכנו להפך היא מאוד שמחה כי אחיינית של גיסתי באה לישון איתה. האם זה נורמאלי שהיא לא שאלה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שבע

מיכל שמש
    14/11/2008

מיה שלום,
    לגבי נושא החוצפה, הייתי מנסה לקבוע כללים ברורים לשיחה, ומחזקת על דיבור רגוע ומנומס.
    לגבי הארוע והשאלות שלא באו אחריו- יתכן שהילדה נהנתה בערב, ובבוקר נרא לה טבעי להמשיך כרגיל. מדוע זה עורר אצלך דאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עורר דאגה

חלי
    16/11/2008

קצת נפגעתי שהיא לא שאלה,,,לא מגלה עניין כאילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו