קשיים בתחילת כתה א

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים בתחילת כתה א
    דודה מודאגת
    12/11/2008

שלום, אחייניתי ילידת סוף דצמ' ואחרי אבחון עלתה לכתה א' אחרי גן חובה עליו הוריה שילמו כפרטי. לציין כי נאמר כי היא מחוננת, ואין לי ספק כי היא מאוד חכמה. כעת מתגלים קשיים רבים בלימודים, ומורותיה ציינו כי היא בין ה5 האחרונים בכיתה. אציין כי נראה גם שהיא יורדת במשקל. קשה לי לדבר עם הוריה על הבעיה. האם יש דרך לאבחן את הבעיה, לסייע, למנוע משבר מהילדה? בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בתחילת כתה א

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בכתה א

זהורית אסולין שמחון
    14/11/2008

ראשית אין סתירה בין מחוננות לבין קשיי למידה ועל כן אפשר לבדוק את מקור הקשיים מבלי שזה יבטל את ההערכה שניתנה. ייתכן שהקשיים נובעים מסיבה רגשית ואולי מקשיים חברתיים ויש לערוך בדיקה מקיפה כדי לתת מענה על הפער בין המחוננות לקשיים. אני מסכימה איתך שזה נושא רגיש ושאת כדודותה פחות יכולה לעזור לה אלא רק דרך שיחה עם ההורים ואם הם יחושו את הקושי אז הם יובילו איזה תהליך. אנחנו רק בנובמבר ולדרג ילדים בכתה א' מהטוב ביותר לחמשת האחרונים בכיתה נראה לי לכשעצמו בעייתי ודורש שיחה עם המורה מדוע מעכשיו ישנם השוואות כאלו שיוצרות המון לחץ ותחרות ולא מאפשרות לכל ילד להתקדם בקצב שלו. אבל שוב נראה לי שהוריה של הילדה הם שיוכלו לעזור לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו