חזרה לארץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חזרה לארץ
    מיכל
    12/11/2008

שלום רב! לפני כשנה החלטנו אני ובעלי לנסות את מזלנו בקנדה ארזנו את הדברים ואת הילדים ועברנו לאחר כחודש שם רשמתי את בני שהיה אז בן 4 לגן יהודי וההתחלה הייתה לו מאוד קשה הוא בכה מאוד והיה לו נורא קשה אבל לאחר זמן מה הוא התרגל אבל עדיין הוא לא השתתף כל כך והיה קצת סגור כלפי המורות למרות שעם הילדים היה לו קל להסתדר והמורות דיווחו לי שהוא אהוב בקרב הילדים.לאחר חופשת הקיץ הוא חזר לגן לחודש והוא הלך בשמחה והייתי כל כך גאה בו הוא גם התחיל לדבר בבית באנגלית והמורות אמרו שהוא משתתף ולצערנו נתבסרנו שאנחנו נאלצים לעזוב ולפני כ3 שבועות חזרנו לארץ רשמתי את הבן שלי ל בגן הוא חובה הוא כבר בן 5 ואתמול היה היום הראשון שלו בגן הייתי אתו קצת וחזרנו יחד הבייתה כי הוא סרב להשאר היום הוא הבטיח להשאר בגן אבל הוא לא עזב את הרגל שלי ולא הסכים שאני אלך נשארתי קצת ודיברתי אתו ביקשתי שישאר הבטחתי לו פרס ואמרתי שאני אחזור מהר אבל הוא סרב הגננת רצתה לנסות להשאיר אותו בכח אבל הוא חזק ומהיר והוא לא נתן לי לצאת ואפילו דחף אותי והתנהג באגרסיביות מה לעשות .איך לגרום לו להשאר בלי בכי .תודה ומחכה לעצות שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לארץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לארץ

זהורית אסולין שמחון
    14/11/2008

מיכל עד כמה שזה קשה לנו כהוירם אך למה שישאר בלי בכי מותר לו לבכות ולכאוב ולפחד את השינוי. את מתוך תאורךל הרחב אחאית לזכור את התמונה המלאה ושלבנך לוקח זמן להתרגל למקום חדש ויש לו קצב אחר, ואכן הוא נאלץ לעשות בחייו המועטים מעברים דרמטיים של חברה, שפה, תרבות. ובכל זאת הצליח להתחבב על הילדים ואף ללכת בשמחה לגן. האמיני בו שדרי א האמונה ספרי לו על כך שגם בגנים הקודמים וגםפ במעבר לקנדה היה לו מאד קשה בהתחלה אך את ראית איך הוא התמודד עם המצב וגם כעת את סומכת עליו ואת תעזרי לו באופן שאת מאימה שצריך לעזור לו (להשאר עימו יום שלם בגן מעביר לרוב מסר שאת אינך סומכת על כוחותיו ואינך סומכת על הגננת שתעזור לו להרגע) הראי לו שאת סומכת על הצוות שיעזור לו בכל אשר ייתקשה. אל תשכחי שהוא נכנס לגן שכבר התחיל וזה לכשעצמו קשה מאד מבלי לדבר על כל השינויים האחרים. אני משוכנעת שגם את חשה שקצב ההסתגלות שלך אינו מהיר (יומיים) כמו שאת מצפה מבנך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו