מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה את אבאאמא12/11/2008
שלום, בני בן שנתיים וארבעה חודשים (כרגע בן יחיד). מאז ומתמיד הוא היה הרבה יותר קשור אלי מאשר אל אביו, אבל לאחרונה המצב קצת הקצין והוא ממש הודף את אביו מעליו, ואני לא לגמרי בטוחה איך להתמודד עם הסיטואציות אליהן אנו נקלעים. דוגמא - בבוקר כשבני מתעורר, הוא קורא לי, ואם אבא ניגש לפני, הוא מתחיל לצרוח ולבכות ואומר "אבא תלך! תלך מפה!!!!" גם אם אני נכנסת ראשונה לחדר, והוא מבסוט ושמח, ואבא מצטרף בהמשך, הוא מקבל אותה תגובה. הוא לא מוכן שאבא "יפריע לנו". בכל סיטואציה שבה אנו (אני ובני) נמצאים ואבא פתאום מגיח - הילד מתעצבן ודורש שיילך. אם אבא מסרב ללכת, ומלטף אותו, ואומר לו דברים בסגנון "אבא גם אוהב אותך, גם רוצה להיות איתך" אז הבכי רק מחמיר ומוקצן. אם אבא הולך, אז הוא מיד נרגע, וכשאני שואלת אותו למה הוא מגרש את אבא, אז הוא אומר "אני רוצה רק אותך". הסברתי לו בעבר שזה לא יפה לדבר ככה אל אבא, וזה גורם לאבא להיות עצוב, אז באמת דקה אח"כ הוא שואל איפה אבא, ואם אבא עצוב עכשיו, ורואים שקשה לו עם זה. עוד אציין, שכשהוא נמצא רק עם אבא לבד, הכל בסדר, הוא מבסוט ושמח, ומאד נהנה להשתולל איתו. אותה התנהגות קורית לפעמים גם כלפי הסבתות, אם הן מתקרבות, כשהוא איתי. אבל הוא מגיב בצורה פחות קיצונית. באופן כללי הוא ילד מאד בוגר לגילו, מדבר שוטף ומבין הכל, ומאד רגיש לרגשות של אחרים. יש עוד מידע רלוונטי שאולי החסרתי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכניסה של אבא
זהורית אסולין שמחון14/11/2008נשמע שאכן בנך מאוהב בך ונמצא בתחרות עם אביו שהוא גם בן זוגך הממשי, הוא רוצה לשמר איזו זוגיות שרק את והוא יהיו בו מבלי שאף אחד יפריע. על כן חשוב שיעבור מסר ממך שהאב נמצא שם לא רק כי זה לא יפה לגרש אותו וזה מעציב אותו אלא כי את רוצה את האב שם. ואת זקוקה לאביו שם כיוון ששניכם הוריו. אני מציעה גם לבדוק האם לצד הקושי שאת חשה בתלות הזו בין בנך לבינך, ישנן פעולות או תגובות שלך שאינך ערה להן ומעבירות מסר שמרחיק את בנך מהאב, אולי את מבקרת אותו בנוכחות הבן, מעירה לו על אופן הטיפול שלו בבן ובכך מבטאת חוסר אמון .ייתכן שהילד קולט מסרים שאת אפילו אינך מודעת אליהם ומגיב בין השאר אליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אנסה זאת.
אמא17/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)