שליטה בצרכים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שליטה בצרכים
    גילית
    12/11/2008

שלום , אביב בן שנתיים ו 9 חודשים ונגמל בשיתוף עם הגן לפני חצי שנה . הוא שולט בצרכיו בבית , בקניון אצל הסבתות, בכל מקום אליו אנחנו הולכים למעט בגן . כשהוא נמצא בגן הוא עושה את צרכיו במכנסים בכל מקום בו הוא נמצא וגם לא מודיע להם כאשר הוא עשה על מנת שיחליפו לו בגדים . הגננת אמרה לי שהיא ניסתה לשכנע אותו בכל מיני דרכים לגשת לשרותים וגם אני אך הוא מסרב . אפילו מתעצבן כאשר מזכירים לו את זה . ההיתי רוצה לדעת ממה נובעת התנהגותו ? ואיך אפשר להתמודד איתה ? תודה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליטה בצרכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליטה בצרכים

זהורית אסולין שמחון
    14/11/2008

האם מדובר רק בשתן או גם בצואה?
    ייתכן שהוא מוסח ועסוק במשחקים או בפעילויות השונות, והוא מתאפק עד לנקודה שכבר מאוחר יותר. לאחר מכן הוא ככל הנראה חש נבוך ומבוייש ועל כן מעדיף להתעלם ולא לשתף את המבוגרים. אם זה המצב בשלב ראשון הייתי מנסה בשיתוף עם הצוות לעודד אותו לספר שאין מה להיות נבוכים מזה והם יטפלו בו באהבה ויחליפו לו כי גם כשגמולים פספוסם כאלו עדיין קורים ותהליך גמילה הוא ארוך.
    שנית אולי משהו קשה לו בהגעה לשירותי הגן, נגישות גובה, ריח, לכלוך, השירותים תפוסים. כדאי לזכור שכשהוא בבית או עם הסבתות היחס הוא כמעט אחד לאחד לעומת בגן ששם יש הרבה ילדים שחולקים שירותים ושחולקים צוות שיסייע כשצריך. כדאי לבקר עימו בשירותים בגן ולבדוק כיצד הוא תופס את השימוש בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו