שאלה חשובה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!!
    לי
    13/11/2008

שלום רב, (וסליחה על אורך המכתב) בני בן 4וחצי ובחודש ספטמבר התחיל גן רשות (לאחר מסגרת של גן פרטי מגיל שנה ושמונה), חשוב לי לציין כי הוא נולד בארה"ב היה בגן בארה"ב מס' חודשים לאחר מכן בארץ, שוב בארה"ב ובגיל שנתיים חזרנו לארץ סופית.( התחיל לדבר יחסית מאוחר קרוב לגיל שלוש, תמיד דיבר אך לא הרכיב משפטים, כעת הוא השלים את הפער אך עדיין אולי קצת לא לגילו אבל ממש לא משמעותי) ילד מקסים ונבון אך לאחרונה שמתי לב או יותר נכון הסבו את תשומת ליבי לכך שקשה לו מאוד לשבת במפגשים בריכוז בגן יותר מכמה דקות, כל כמה דקות הוא קם, כאשר יושבים איתו אחד על אחד הוא נהנה ומשתף פעולה אך לא כך במפגשים ובחוגים היינו גם במעקב אצל רופא האוזניים שקבע כי לילד יש נוזלים והוא אינו שומע טוב, התלבטנו לגבי כפתורים אך כרגע המצב הוא טוב, המצב ממש השתפר לפי דברי הרופא ואין כמעט נוזלים. לאחרונה יש לו תופעה נורא מרגיזה בעיקר את הגננת, הילד אוהב לחזור אחרי כל מה שהוא שומע, דברי הגננת ודברי הילדים (גם בבית) והוא לא מוכן להפסיק עם זה למרות שאני מסבירה לו שזה לא נעים לנו שהוא חוזר אחרינו - כשאני אומרת לו דיי אז הוא מיד עונה לא, אני אומר את שלי ואת את שלך!!! רציתי לשלאול האם כדאי לקחת אותו לאבחון של הפרעת קשב וריכוז ומה מומלץ לעשות בכדי שיחדל לחזור אחרי כולם זה פשוט משגע את כולם תודה מראש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ללי

ד''ר דוד וילנסקי
    13/11/2008

היות ואת מעלה כמה בעיות אני הייתי עושה הערכה אצל פסיכולוג כדי לנסות להבין מה הסיבה לחזרות שלו ובאותו הזדמנות הפסיכולוג תוכל להעריך את שאלת הקשב. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו