בני מרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני מרביץ
    נונו
    15/11/2008

אני לא יודעת שזה המקום נכון לשאלה שלי. בני כמעט שנה ושמונה חודשים (הוא פג נולד בשבוע 30 פלוס ימויים) לבני יש בעיה שהתפתחה לאחרונה והיא להרביץ לילדים ולא רק ילדים אלא לי לכל אחד . (לא כל הזמן) אני לא מרביצה לו אבל אני כן צועקת עליו כאשר הוא עושה משהו לא נכון ...שזה גם לא עוזר..אני לא רוצה שתהיה לבני בעית אלימות ולא רוצה שידחו אותו ילדים כשהוא יגדל..השאלה שלחי למה בני מרביץ לאחרים ומה אני יכולה לעשות להפחית את זה ...מבחינה התפתחותית הבן שלי מתפתח טוב מאד מבחינה פיזית , שכלית, דיבור והכל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני מרביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מכה

מיכל שמש
    15/11/2008

ראשית, בהחלט פנית לפורום הנכון. תופעת הכאה או נשיכות מופיעה לעיתים בסביבות גיל שנתיים, ואינה מעידה על עתיד רווי אלימות. זוהי הדרך של הפעוט להביע תסכול, כאשר חסרים לו עדיין הכלים המילולים לכך. כדאי לעצור אותו כל פעם שמכה (אין לאפשר בשום פנים ואופן להכות וןרה!) ןלשקף לו את תחושתו ("אתה עכשיו כועס") יחד עם גבול ברור ("אבל לא מרביצים"), יחד עם עצירה פיזית שלו. נחיושות תסייע, ללא צורך בצעקות מצידך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו