כעסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כעסים
    רעות
    17/11/2008

שלום בני בן 4 מפותח מאוד מבחינה מוטורית ושכלית . עבר השנה לגן בו יש 24 ילדים מתוכם 20 בנים . שנה שעברה כשהיה בגנון היה בין הגדולים וכל הילדים העריצו אותו והוא היה " הכוכב " , השנה הוא בין הקטנים ביותר ועוד עם המון בנים . אני מרגישה שעוברת עליו תקופה קשה , פונה לבכי כדרך התמודדות ראשונה , נפגע מהר מאוד והדבר שהכי בולט הוא הקושי שלו להרגיע את עצמו . כאשר הוא בוכה הוא לא מצליח להרגע ואומר לי " אני לא יכול להרגע , אני לא יודע איך להירגע ולהפסיק לבכות ", וכשאני מנסה לעזור לו ולתת רעיונות זה לא עוזר והוא בסוף נרגע רק עם חיבוק ארוך מאוד. ודבר נוסף שקרה לאחרונה : הוא כועס מהר מאוד, בשיחה שהייתה לי איתו הוא אמר " כולם מעצבנים אותי ואני לא יודע מה לעשות , אני לא יכול לעצבן אותם בחזרה " עניתי לו שאנחנו לא יכולים לשנות את ההתנהגות של מי שמעצבן אותנו אנחנו רק יכולים לשנות את הדרך שאנחנו מתמודדים , ואיך אנחנו בוחרים להרגיש " אז הוא אמר לי " אני לא יודע איך לא להתעצבן " אינ שמחה שהוא מצליח לבטא את עצמו כל כך יפה , אך שאלותי הן : 1 . איך מלמדים אותו להרגיע את עצמו , אני לא איתו כל הזמן כדי לעזור לו . 2. איזה כלים אני יכולה ללמד אותו כדי להתמודד עם הכעסים והתסכול. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרעות

ד''ר דוד וילנסקי
    22/11/2008

יש כמה שיטות להרגעה עצמית. נשימות איטיות זה דרך מציונת. את יכולה ללמד אותו כשהיא שוכב על הגב ונושם עם ספר על הבטן והוא צצריך להרים ולהריד את הספר עם כל נשימה. אפשר גם לפנות למטפל בביופידבק לכמה פגישות כדי ללמוד שיטות הרגעה. הדרך השני זה לשנות איך חושבים על מה שאמרו או עשו - מה שנקרה פסיכולוגיה קיגנטיבית. ד:ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,ועוד שאלה קטנה

רעות
    23/11/2008

תודה , האם יש לך מישהו להמליץ עליו באיזור עפולה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,ועוד שאלה קטנה

רעות
    23/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרעות

דוד וילנסקי
    23/11/2008

אני לא מכיר אבל את יכולה לכתוב שאילתה חדשה אמ השאלה האם מכירים מטפל באפולה ואולי מישהוא אחר יכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,ועוד שאלה קטנה

רעות
    23/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו