מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כעסיםרעות17/11/2008
שלום בני בן 4 מפותח מאוד מבחינה מוטורית ושכלית . עבר השנה לגן בו יש 24 ילדים מתוכם 20 בנים . שנה שעברה כשהיה בגנון היה בין הגדולים וכל הילדים העריצו אותו והוא היה " הכוכב " , השנה הוא בין הקטנים ביותר ועוד עם המון בנים . אני מרגישה שעוברת עליו תקופה קשה , פונה לבכי כדרך התמודדות ראשונה , נפגע מהר מאוד והדבר שהכי בולט הוא הקושי שלו להרגיע את עצמו . כאשר הוא בוכה הוא לא מצליח להרגע ואומר לי " אני לא יכול להרגע , אני לא יודע איך להירגע ולהפסיק לבכות ", וכשאני מנסה לעזור לו ולתת רעיונות זה לא עוזר והוא בסוף נרגע רק עם חיבוק ארוך מאוד. ודבר נוסף שקרה לאחרונה : הוא כועס מהר מאוד, בשיחה שהייתה לי איתו הוא אמר " כולם מעצבנים אותי ואני לא יודע מה לעשות , אני לא יכול לעצבן אותם בחזרה " עניתי לו שאנחנו לא יכולים לשנות את ההתנהגות של מי שמעצבן אותנו אנחנו רק יכולים לשנות את הדרך שאנחנו מתמודדים , ואיך אנחנו בוחרים להרגיש " אז הוא אמר לי " אני לא יודע איך לא להתעצבן " אינ שמחה שהוא מצליח לבטא את עצמו כל כך יפה , אך שאלותי הן : 1 . איך מלמדים אותו להרגיע את עצמו , אני לא איתו כל הזמן כדי לעזור לו . 2. איזה כלים אני יכולה ללמד אותו כדי להתמודד עם הכעסים והתסכול. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לרעות
ד''ר דוד וילנסקי22/11/2008יש כמה שיטות להרגעה עצמית. נשימות איטיות זה דרך מציונת. את יכולה ללמד אותו כשהיא שוכב על הגב ונושם עם ספר על הבטן והוא צצריך להרים ולהריד את הספר עם כל נשימה. אפשר גם לפנות למטפל בביופידבק לכמה פגישות כדי ללמוד שיטות הרגעה. הדרך השני זה לשנות איך חושבים על מה שאמרו או עשו - מה שנקרה פסיכולוגיה קיגנטיבית. ד:ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,ועוד שאלה קטנה
רעות23/11/2008תודה , האם יש לך מישהו להמליץ עליו באיזור עפולה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,ועוד שאלה קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות
דוד וילנסקי23/11/2008אני לא מכיר אבל את יכולה לכתוב שאילתה חדשה אמ השאלה האם מכירים מטפל באפולה ואולי מישהוא אחר יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)